Fanfareorkest De Hoop komt naar Dopstienden in Ouddorp

Foto: PR Fanfareorkest De Hoop

Al eerder speelde fanfareorkest De Hoop speciale shows verspreid over Goeree-Overflakkee. Op zaterdag 23 juni komen ze wederom naar je toe met een heus spektakel!

Op zaterdag 23 juni zal de Dorpstienden in Ouddorp worden omgetoverd tot een prachtig filmtheater. Het orkest en haar speciale gasten nemen de bezoekers mee op een reis door de wereld van de filmmuziek. Bekende liedjes uit bijvoorbeeld Jurassic Park, Star Wars of Zorro worden door het orkest tot leven gebracht met ondersteuning van beelden op een groot scherm!

De bezoeker zal zich wanen in een bioscoop met livemuziek en zal verrast worden door gastoptredens van zangeres Amber van Opijnen en zanger Dirk van den Brand.

Een avond om mee te maken
De organisatie belooft er een onvergetelijke avond van te maken, zorg dus dat je dit niet mist. Kaarten zijn online te bestellen via [email protected] of bij Bloemendag bij Evelien in Stellendam en het VVV-kantoor in Ouddorp. In de voorverkoop kosten de kaarten 10 euro. Aan de deur zijn ze ook nog te koop, maar vijf euro duurder en op is op.

LEES OOK: Kika-Kees geëmotioneerd door actie

Gastoptredens
Fanfareorkest De Hoop wordt tijdens deze spectaculaire avond bijgestaan door twee gastartiesten; Amber van Opijnen en Dirk van den Brand. Zangeres Amber van Opijnen volgde een opleiding aan de Popacademie met als hoofdvak Zang. Sinds het afronden van haar studie geeft ze zanglessen en workshops en treedt ze vaak op met haar coverduo Amber & Jasper. Sinds dit jaar heeft ze haar eigen bedrijf genaamd Zing aan Zee.

Dirk van den Brand hoorde op 6-jarige leeftijd het lied Het is een Nacht op de radio en wist meteen dat hij ook muziek wilde maken. Inmiddels heeft hij de opleiding Muziektheater aan het Conservatorium afgerond en maakt hij sinds begin dit jaar deel uit van de cast van Soldaat van Oranje. Verder is hij als leadzanger actief bij verschillende orkesten en Big Bands in de regio Rotterdam. Vorig jaar stond hij samen met Fanfare-orkest De Hoop op de planken in De Grutterswei in Oude-Tonge. Hij kijkt ernaar uit om opnieuw samen met ‘De Hoop’ een fantastisch concert neer te zetten. “See you At The Movies!”

Reacties