Kika-Kees geëmotioneerd door actie

Foto: PR Kika Goeree-Overflakkee

Wie Kika-ambassadeur Kees Witte een beetje kent weet dat hij altijd wel in is voor een praatje en dat hij ook altijd wel iets terug weet te zeggen. Samantha Mudde kreeg hem echter volledig stil toen ze een prachtige cheque overhandigde.

“Ik ben stil, ik weet niet wat ik hierop moet zeggen,” stamelt Kees Witte geëmotioneerd als hij een cheque te zien krijgt van ruim 5300 euro. Met tranen in zijn ogen geeft hij Samantha dan ook een dikke knuffel. “Bedankt namens de zieke kinderen,” zegt hij beduusd.

Samantha Mudde organiseerde voor zaterdag 9 juni in Vlaardingen een dag waarvan de opbrengst was bedoeld voor de stichting Kinderen Kankervrij, Kika. Er was overdag een hoop te doen voor kinderen met een springkussen, suikerspinnen en nog veel meer. ’s Avonds was het meer voor de ouderen met een echte Hollandse feestavond. “Het was een beregezellige dag,” schrijft Kika-Kees achteraf op Facebook. “Ik wil namens Kika Samantha & Friends nogmaals bedanken, ook alle artiesten die belangeloos hebben opgetreden. Super bedankt!”

LEES OOK: Volle woonkamer voor honderdjarige Antje van de Swaluw

Reacties