Een super week voor Kika!

Foto: Daniëlle Vink Fotografie

Het team van Kika Goeree-Overflakkee hebben weer een geweldige week achter de rug. Met meerdere acties hebben ze namelijk € 12.420,67 opgehaald!

“Wat hebben we een super week achter de rug voor kika. Echt niet te bevatten,” zegt Kika-ambassadeur Kees Witte. “Het begon donderdag al toen we al 450 euro binnen haalden voor ons K-G-O Rally team van Cor en Julia van Helden. Dat is natuurlijk een geweldige start van je week en daar hield het niet op.”

Kees kreeg bericht van Frank Klein van Klein Recycling uit Zwartewaal over de opgehaalde kroonkurken met de verenigingen op het eiland. “Dat heeft om 1480 euro opgeleverd. En de legen flessen actie bij Albert Heijn heeft 337,90 euro opgebracht,” vertelt Kika-Kees. “De Havendag was ook succesvol. We hadden daar een standje en daar is een bedrag van € 845,15 binnengekomen. Het is echt ongelooflijk.”

LEES OOK: Flakkees duo rijdt een rondje om de Baltische Zee voor Kika

Dan zou je denken dat je het einde wel hebt gezien, maar niets is minder waar. “De klapper van deze week komt er nog bij en die komt van de Kikaday die afgelopen zaterdag werd georganiseerd door Daniella en haar team. Die dag hebben we met het standje 472,50 euro bij elkaar gesprokkeld en na afloop kreeg ik nog een cheque van de organisatie ter waarde van € 9285,15. Tranen in mijn ogen, wat hebben deze mensen een fantastisch bedrag opgehaald voor dit doel.”

Kees is erg onder de indruk van wat er allemaal bereikt kan worden als mensen de handen bij elkaar steken. “Ik wil alle organisaties, alle vrijwilligers, alle donateurs en alle kika-smurfen die hebben geholpen ontzettend bedanken namens mezelf, maar nog meer namens de kinderen voor wie we het doen. Bedankt,” aldus een emotionele Kees.

Reacties