De Bookchallenge van juni is bekend

Foto: Pixabay; StockSnap

Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta daagt je uit om deel te nemen aan de Bookchallenge 2018!

Het kan lastig zijn om te beginnen aan een boek met een, voor jou, onbekende schrijver of een niet alledaags genre of onderwerp. Vaak grijp je toch weer terug naar wat al bekend is. Daar brengt Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta verandering in met de Bookchallenge! De Bibliotheek daagt je elke maand uit om een boek te lezen uit een genre wat je misschien niet zo snel zelf zou kiezen.

De Bookchallenge voor juni is bekend: Lees deze maand een boek dat zich afspeelt in een ander land dan Nederland. Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta helpt graag mee en heeft op al haar locaties een selectie “landen” boeken voor je klaarstaan!

Op de Facebookpagina “Bookchallenge 2018” van Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta kan er gediscussieerd worden over de boeken en kunnen er nog nieuwe leesideeën worden opgedaan. Meedoen aan de Bookchallenge is gratis en verplicht tot niets. Een maand geen tijd/zin? Dan sla je toch gewoon een keer over? Wil je op de hoogte blijven van alles rondom de Bookchallenge 2018, “like” dan de Facebookpagina en lees mee!

LEES OOK: Dit kun je deze week doen op Goeree-Overflakkee

Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta | Bookchallenge 2018 | Iedere eerste dag van de maand een nieuwe leesuitdaging | Meedoen is gratis en verplicht tot niets

Reacties