Summerschool, maar dan leuk!

Foto: Sam Fish

In 2017 is Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta gestart met Summerschool in Cultuurhuis Nieuwe Veste in Hellevoetsluis. Summerschool is een educatief en laagdrempelig programma in de zomervakantie voor kinderen in de basisschoolleeftijd.

Van workshop Kunstgeschiedenis tot Franse Les en van workshop vloggen tot het bakken van koekjes, tijdens Summerschool is er van alles te beleven. In navolging op de zeer succesvolle Summerschool in 2017 komt Summerschool dit jaar tijdens de zomervakantie ook naar de Bibliotheek in Brielle en Middelharnis.

Tijdens de zomervakantie (16 juli t/m 24 augustus) kunnen de kinderen terecht in Bibliotheek Brielle (maandag en woensdag), Hellevoetsluis (dinsdag en vrijdag) en Middelharnis (donderdag). Iedere Summerschool-activiteit duurt van 09:30-11:30 uur. Vanaf 18 juni is het mogelijk om je aan te melden voor de Summerschool-activiteiten. De kosten per Summerschoolactiviteit bedragen €3,50 per persoon. Het aanmelden kan via www.leerenbeleef.nl of aan de balie in de Bibliotheek. Per Summerschoolactiviteit is bepaald voor welke leeftijdsgroep de activiteit toegankelijk is.

LEES OOK: Mentale gezondheid jongeren belangrijk voor gemeente GO

Vrijwilligers gezocht
Om de Summerschool soepel te kunnen laten verlopen is Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta op zoek naar een aantal enthousiaste vrijwilligers die zich wil inzetten tijdens de zomerperiode. Wil jij graag je steentje bijdragen? Stuur dan een email met je gegevens en de voorkeursplaats naar Daphne van Nieuwenhuijzen, [email protected].

Reacties