Studenten actief voor ouderen

Foto: Stichting ZIJN

Studenten van het Albeda college hebben in samenwerking met Stichting ZIJN activiteiten ontwikkeld voor ouderen.

Dinsdag 29 mei kunt u tussen 13.00 en 14.00 uur wandelen. Zit u in een rolstoel en houdt u van de buitenlucht? Meldt u dan aan om lekker naar buiten te gaan. Als u goed ter been bent en mee wilt lopen, kan dat natuurlijk ook. Na de wandeling kunt u met zijn allen koffie of thee drinken bij het Wijkcentrum waar u nog even met de ‘Terug in de tijd’ activiteit kunt mee doen.

Verzamelpunt: Stichting ZIJN adres: Doetinchemsestraat 27 in Middelharnis. Als u niet zelf kunt komen, halen zij u eventueel thuis op. Meldt u bij het onderstaande e-mailadres aan: [email protected].

Heeft u zin om terug in de tijd te gaan? Dan kunt u tussen 13.00 en 14.30 uur in een gezellige ouderwetse sfeer spellen doen van vroeger. Meldt u aan bij: [email protected].

Heeft u zin in een middagje handwerken? Alles is mogelijk. Gezellig met z’n allen handwerken. Neem uw eigen handwerkjes mee. Op dinsdag 5 juni van 13.30 tot 15.00 uur. Adres: Doetinchemsestraat 27 in Middelharnis u kunt zich aanmelden bij: [email protected].

LEES OOK: Prachtige tulpen-cheques uitgedeeld

Heeft u moeite met koken, of bent u eenzaam? En wilt u een maaltijd koken en daarna samen eten? Dat kan op dinsdag 11 juni tussen 11.00 en 13.00 uur op het Albeda college, Koningin Julianaweg 55. Meldt u op tijd aan voor ‘Mannen achter de pannen’ bij [email protected].

Heeft u een tuin maar moeite om zelf onkruid te wieden, studenten van het Albeda college zijn een middag beschikbaar om te helpen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stichting ZIJN tel. 0187 483366 e-mail: [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen