Super quilt voor Kika

Foto: PR Kika Goeree-Overflakkee

Het is inmiddels een traditie geworden; de quilt voor Kika. Al jaren is Bep Bazen enthousiast met quilten en heeft ze een aantal prachtige quilts gemaakt.

Deze quilts zijn al eerder te zien geweest in verschillende exposities in theetuin De Bongerd in Herkingen, maar ze leveren ook nog eens geld op! Bep inspireert cursisten met haar ervaring en enthousiasme en zorgt ervoor dat er prachtige dingen gemaakt worden. Dit gebeurt volgens de oude regels van de quilt, maar ook zoals Bep zelf werkt, met ruimte voor eigen inzichten en het toepassen van opkomende inspiratie.

Het resultaat mag er zijn. De verschillende quilts die met elkaar zeker de moeite waard zijn om te bekijken zijn weer te vinden in hun eigen expositie in de Theetuin aan de Molendijk 65 in Herkingen.

Naast de eigen samplers hebben de enthousiaste nieuwe quilters ook gewerkt aan een gezamenlijke quilt (zie foto). Deze quilt vormt een set met twee kussens en een tas en zal aan het einde van de expositie verloot worden. Lootjes voor deze loterij kosten € 1,- per stuk en alle opbrengsten zijn voor Kika. De lootjes zijn te koop in de Theetuin en bij Kika-ambassadeur Kees Witte.

LEES OOK: Weet jij al wat je deze week gaat doen? Check de agenda!

De quilt en de expositie zijn te bezichtigen vanaf 10 april tot en met 5 mei.

Reacties