Beroemde klanken in Middelharnis

Foto: PR Vocaal Ensemble Magnificat

Al 30 jaar trakteert Vocaal Ensemble Magnificat de muziekliefhebbers op Goeree-Overflakkee op muziek zoals de componist het bedoeld heeft.

Bekend van het koor zijn de novemberconcerten en de Choral Evensongs. De enthousiaste zangers maken onder de bezielende leiding van Rinus Verhage vocale klassieke muziek toegankelijk voor een breed publiek. Vaste begeleider op het orgel is Wim Diepenhorst. Momenteel bereidt het koor zich voor op de uitvoering van de Johannes Passion van Johann Sebastian Bach. Muziek waarin de woede van de menigte tegenover de kalme antwoorden van de Heiland op een zeer indrukwekkende manier uitgedrukt worden.

LEES OOK: Debatteren over de toekomst van het onderwijs

Als u mee wilt genieten van de gepassioneerde zang van Magnificat met o.a. tenor Frank Fritschy en de bas Pieter Hendriks bent u welkom op zaterdag 17 maart 2018 vanaf 19.30 uur in de Hervormde Kerk van Middelharnis. De muzikale omlijsting is in handen van Barokensemble Eik en Linde uit Amsterdam. Kaarten zijn te bestellen via de website van het koor, www.kamerkoormagnificat.nl en kosten in de voorverkoop € 22,50, jeugd t/m 16 jaar € 10,00.

Reacties