Gezellig knutselen in Ouddorp

Foto: PR SRGO

Afgelopen weken was en naast sport en recreatie ook ruimte voor creativiteit op diverse SRGO-locaties.

In samenwerking met MetTries werden er twee knutselmiddagen voor de jeugd georganiseerd. De middagen met als thema Fotolijst en Valentijn waren een enorm succes.

Stichting Sport & Recreatie Goeree-Overflakkee geeft graag op allerhande wijzen ruimte aan beweging. Dit kent vele vormen waaronder ook creativiteit. Onder leiding van MetTries gingen de kinderen op 7 februari in Dorpstienden aan de slag om prachtige fotolijstjes te maken. Ruim 25 kinderen waren aanwezig en hebben een gezellige middag gehad. Deze activiteit werd mede mogelijk gemaakt door de Dorpsraad Ouddorp.

Op Valentijnsdag werd er in Oostdam hard gewerkt aan mooie kunstwerken in de vorm van doosjes speciaal voor Valentijn. Ruim tien creaties werden vol trots aan de ouders en kregen thuis een mooi plekje. Iedere maand organiseert SRGO samen met MetTries een knutselmiddag in Oostdam voor kinderen in de basisschoolleeftijd.

LEES OOK: Er is deze week weer genoeg te doen op Goeree-Overflakkee!

SRGO streeft ernaar om in 2018 naar om een nog breder programma neer te zetten op haar zeven locaties. Op alle disciplines wordt er hard gewerkt aan een kwalitatief hoogstaand programma met leuke elementen. Houd de krant in de gaten voor meer informatie.

Reacties