Roze Zondag in Grevelingen Café

Foto: Hans van der Elst

Kom op 25 februari om 10.30 uur naar “de Roze Zondag” bij het informatiecentrum de Grevelingen.

Onder genot van een bakje koffie of thee vertelt de boswachter het bijzondere verhaal  van de gevleugelde  roze gasten in de Grevelingen, de Flamingo. De Roze zondag is één van de natuur cafés die gedurende de verschillende seizoenen door het Informatiecentrum Grevelingen wordt aangeboden. Aansluitend is voor de liefhebbers een Roze lunch samengesteld.

Gasten worden om 10.30 uur verwelkomt met een bakje koffie of thee en roze koek. Om 11.00 uur zal de boswachter het verhaal  vertellen over deze bijzondere vogel in de Grevelingen. Tijdens het Café is er tijd en gelegenheid voor vele vragen en geeft de boswachter tips waar de Flamingo’s  te vinden zijn en wat ze zoal bezighoud. Aansluitend heeft brasserie Embrasse een Roze verrassingslunch. Nadien kunt u zelfstandig op pad om de Flamingo’s te spotten. U dient zelf te zorgen voor vervoer. Tip: neem een verrekijker mee om de vogels goed te zien!

LEES OOK: Uit je dak in Dirksland bij Rock Around de Watertoren

Ontvangst met koffie of thee wordt u aangeboden door Staatsbosbeheer en Brasserie Embrasse. De Roze lunch en overige dranken is optioneel en voor eigen rekening. Kosten voor de lunch zijn €12,50 voor volwassene, €7,50 voor kinderen. Opgeven kan t/m 24 februari 16.00 uur via de mail [email protected] of per telefoon tijdens kantooruren: 0882 848210.

Staatsbosbeheer Grevelingen Café zal gedurende de verschillende seizoenen plaatsvinden met een passend Grevelingen thema. Voor meer informatie en activiteiten over Staasbosbeheer bezoek de website: www.staatsbosbeheer.nl.

Reacties