Rock Around de Watertoren

Op zaterdag 17 februari zorgt de Flakkeese band Way Beyond samen met wat vrienden voor een groot feest in het Grand Café van TBP Electronics in Dirksland.

Door Sam Fish

De zaal van het bedrijf is het decor voor alweer de vierde editie van Rock Around de Watertoren. Een feest waarbij de coverband de handen ineen slaat met collega’s Soggy B en DJ Thomm. De laatst genoemde neemt de belangrijke taak op zich om de avond aan elkaar te mixen.

Kaarten voor de avond zijn verkrijgbaar bij Ever Jeans op D’n Diek in Middelharnis en bij Leo’s Autoservice naast de Watertoren in Dirksland. De avond begint om 20.30 uur, de zaal opent een uurtje eerder. Entree is € 10,- in de voorverkoop, als er nog kaarten beschikbaar zijn dan kan er ook aan de deur betaald worden, maar op is op.

Way Beyond
Een gevarieerde band van mannen en vrouw, in de leeftijdscategorie van jong tot zeer jong. Ze spelen muziek van the 90’s till the Zero’s, waarbij gedacht moet worden aan nummers van de bands U2, Kings of Leon, The Cult, Allanis morisette, Anouk, Adelle, Guns n Roses en nog vele anderen.

LEES OOK: Beleef de Ramp in 6 minuten met deze VR-beleving in het Streekmuseum

Soggy B
Een zes-koppige rockformatie die vooral vintage swing ten gehore gaat brengen. Een familieband, niet alleen door bloed gelinkt, die het heerlijk vinden om bekende nummers in een nieuw jasje te steken.

Reacties