Culturele avonden in de Grutterswei

Foto: Digi Damco

Afgelopen week voerden de Plattelandsjongeren drie keer hun voorstelling ‘Hotel te koop’ op in de Grutterswei. De voorstellingen waren een groot succes. Ruim 600 bezoekers hebben genoten van het blijspel.

De voorstelling, geschreven door Henk Roede, ging over een stel dat na hun hotelleven wil gaan genieten van hun pensioen. Het hotel moet verkocht worden, maar is door de tand des tijds aangedaan. Een stuk met een komische wending, vol van grappen en leuke situaties waar de jongeren al maanden op hebben gerepeteerd.

Gedurende drie avonden werd de grote zaal van de Grutterswei in Oude Tonge omgetoverd tot een theaterzaal. Met ruim 230 bezoekers per avond, kijken zowel SRGO als de Plattelandsjongeren terug op een succesvolle reeks. De laatste avond werd afgesloten met een gezellige borrel voor de leden van de vereniging.

LEES OOK: Vakkanjer Explorer benoemd op de Prins Maurits

Stichting Sport & Recreatie Goeree-Overflakkee beheert per 1-1- 2017 zeven locaties op het eiland. Normaliter ligt de nadruk op sportieve activiteiten, maar ook culturele bijdragen zoals deze voorstellingen zijn van harte welkom. In samenwerking met andere verenigingen wil de stichting graag ruimte geven aan alle soorten beweging en recreatie.

Reacties

Cookieinstellingen