Groepslessen bij het Muziekgebouw GO

Foto: PR Muziekgebouw GO

Leer je favoriete instrument spelen op het instrument van je keuze (of natuurlijk je eigen stem) tegelijk met andere cursisten. Dit is inspirerend en heel gezellig!

Het kan bij het Muziekgebouw G-O. Hier is het namelijk mogelijk om in groepsverband een instrument te leren bespelen. Samen leer je sneller, van je docent, maar ook van elkaar.

Omdat de groepjes waarin je speelt klein zijn krijg je alle aandacht en kan je in een fijn tempo groeien op je instrument. Je maakt elkaar enthousiast en oefent gelijk met samenspelen.

LEES OOK: GoedvoorGoed brengt je het poldergevoel

De leerlingen worden verdeeld naar instrumenten groep, zoals houten blaasinstrumenten, koperen blaasinstrumenten, slagwerk lessen enz. Het minimale aantal deelnemers per groep is 4 leerlingen. Voor deze groepslessen is het niet nodig dat leerlingen zich als groep aanmelden. Iedereen kan zich individueel inschrijven. Bij voldoende aanmeldingen voor een bepaalde instrumenten groep zullen de lessen van start gaan. Op de website van het Muziekgebouw G-O: www.muziekgebouwgo.nl staan de tarieven en het inschrijfformulier voor deze lessen. Ook degene die individuele lessen wilt gaan volgen, kan zich via deze site aanmelden.

Reacties

Cookieinstellingen