Pepernotenmarkt in Middelharnis

Foto: Hart van Goeree-Overflakkee

Op initiatief van Stichting Hart van Goeree Overflakkee zal komende zaterdag 25 november een Pepernotenmarkt worden georganiseerd.

Dit is eerste keer dat deze markt met veel kraampjes wordt georganiseerd onderaan D’n Diek in Middelharnis. Daarnaast is er van alles te beleven voor kinderen. Zo is er een draaimolen, bungee jump en kunnen de ze terecht in het Pietenhuis (in het Diekhuus) waar van alles te beleven is. Behalve op de markt kunt u natuurlijk ook terecht bij meer dan 120 winkels van City Center Goeree Overflakkee, waar de ondernemers mooie cadeaus enverrassingen voor de feestdagen hebben.

Ondertussen heeft u een grote kans dat u de “Zwarte Piet Nar” met zijn accordeon tegen komt, die mooie verhalen weet te vertellen of natuurlijk Sinterklaas en zijn Pieten die deze middag op D’n Diek en op deze markt ook een rondje doen.

LEES OOK: Het Pietenhuis is dit jaar grootser dan ooit!

Chocoladeletter speurtocht
Op de kramen en in de etalages van de winkel zijn er deze dag “chocoladeletters” verstopt. Bij de kraam van Hart van Goeree-Overflakkee zijn formulieren verkrijgbaar waarop je deze letters kan invullen. Als je het formulier voor 5 uur op deze kraam weer in levert maak je kans op diverse lekkere prijzen waaronder 4 kilo pepernoten!

Kortom dankzij de samenwerking tussen Hart van Goeree-Overflakkee, organisatiebureau Koolen & Koolen, City Center Goeree Overflakkee en Ladies Circle Goeree Overflakkee valt er deze dag weer van alles te beleven in Middelharnis.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen