Korte cursus ensemble zingen

Foto: Muziekgebouw GO

In de aanloop naar de feestdagen samen zingen en oefeningen doen om de hectiek van de dag even te vergeten?

Speciaal voor de liefhebbers van zang, waar er heel veel van zijn op ons muzikale eiland, organiseert Het Muziekgebouw een korte cursus ensemble zingen!

Marijke Nieuwenweg is al jarenlang een vertrouwd gezicht op Goeree-Overflakkee als zangdocente, maar ook haar lessen stemvorming bij de verschillende koren zijn van hoog niveau. Onder haar enthousiaste en vakkundige leiding wordt er gewerkt aan de basiselementen van het zingen. In deze korte cursus wordt de nieuw opgedane kennis meteen in praktijk gebracht door het (2-stemmig) instuderen van kerstliederen. Op de slotavond, op 21 december om 20.15 uur, brengen we het resultaat ten gehore voor familie en vrienden en andere belangstellenden in het Diekhuus te Middelharnis.

LEES OOK: Geslaagde bijeenkomst over dementie in Diekhuus

Ervaring met (koor)zang is niet nodig. Iedereen is welkom. Wie weet komt u erachter dat zingen in en koor of zangles iets voor u is! Deze cursus bestaat in totaal uit 6 avonden. De data zijn: donderdag 16 november, 23 november, 30 november, 7 december, 14 december van 20.15 tot 21.15 uur.
Plaats: Diekhuus, Beneden Zandpad 7 te Middelharnis
Kosten gehele cursus: €25,-
Aantal deelnemers: 10 – 20
U bent van harte welkom om het zangtalent in uzelf te ontdekken en kunt u aanmelden voor 6 november met een mail naar: [email protected]

Reacties