Gratis auto voor Kika-GO

Foto: Sam Fish

De droom van Kika-ambassadeur Kees Witte uit Sommelsdijk is zaterdagochtend 26 augustus werkelijkheid geworden.

Een oranje feestje bij Meuleman Autoschade aan de Stoofweg in Ouddorp. Kika-smurfen, Kika-sponsors, burgemeester Ada Grootenboer-Dubbelman en andere genodigden kwamen bijeen voor de onthulling van een wel heel mooi cadeau; de enige echte Kika-auto.

“Ik 2008 begon ik als ambassadeur van Kika-Goeree-Overflakkee en sinds dag één is het al mijn droom om een echte Kika-auto te hebben. Een auto die iedereen kan gebruiken voor de braderieën, we kunnen de flessendoppen ermee vervoeren en de prijzen voor de Kika-bingo ophalen,” vertelt Kees. “Ik kwam bij Bert Meuleman om een offerte op te stellen voor een auto. En voordat ik het wist kreeg ik hem helemaal gratis.” Hij moet even stoppen om tranen weg te slikken. “Dit is toch geweldig. En we konden de auto op mijn verjaardag ophalen uit Alkmaar. Zo’n prachtig verjaardagscadeau heb ik nog nooit gekregen.”

LEES OOK: Omloop 2017 – “Het was een pittige editie”

Kees hoefde de onthulling niet alleen te doen, hij kreeg hulp van niemand minder dan de burgemeester; “Kika verdient alle steun die ze krijgen. Ik ben zo trots op wat er wordt opgehaald en dat er elke keer weer ondernemers opstaan die belangeloos willen helpen. Waar vind je dat nog? Ik ben daar heel trots op.”

De auto is gekocht en volledig opgeknapt door Bert Meuleman van Meuleman Autoschade. De verzekering wordt geregeld door De Vogel en KCM heeft de auto kostenvrij bestickerd. Zelfs de brandstof wordt vergoed, dat wordt geregeld door Herman de Blok van Knöps en Cees Bolle van Bolle Transport.
Het team van Kika-Goeree-Overflakkee heeft dit jaar tot nu toe al ruim 59.000 euro opgehaald.

Reacties