Kledinglijn voor Flakkeese Youtubers

Foto: PR CoolCat

De succesvolle YouTubers Melanie en Giovanny Latooy uit Oude-Tonge slepen heel wat deals in de wacht.

Zo kun je Gio en zijn moeder tegenkomen in de reclame van ontbijtgranen en heeft de tweeling een back-to-school pakket gelanceerd. Kledingwinkel CoolCat is de nieuwste verovering; vanaf 21 augustus ligt de nieuwe kledinglijn CoolCat X Latooy in 28 CoolCat filialen en de online webshop.

De vloggende tweeling heeft samen een volgeraantal van meer dan een miljoen verzameld. “De kledinglijn is een droom die uitkomt,” laat Gio weten.

LEES OOK: Kids-obstakelrun voor Kika groot succes!

CoolCat X Latooy
De CoolCat X Latooy collectie is geïnspireerd op het leven van Gio en Melanie. Zo zijn verschillende YouTube elementen terug te vinden in de collectie. De twee zijn inmiddels van de middelbare school af, vandaar dat het statement #noschool in verschillende items terug te vinden is. De prijzen van de items variëren tussen € 14,99  en € 39,99.

Meet & Greet
Heb jij Gio en Melanie altijd al een keer willen ontmoeten? Dit is je kans! Op zaterdag 26 augustus en 2 september vindt de ‘Meet & Greet met Gio & Melanie’ plaats in zes geselecteerde CoolCat winkels. Tijdens dit evenement zullen Gio & Melanie een nieuw ‘vlog record’ gaan neerzetten. Dat mag je als echte fan niet missen!

Reacties