Obstakelrun voor Kika groot succes

Foto: Kika Goeree-Overflakkee

Woensdagmiddag  9 augustus vond de eerste Kids-Obstacle-run4kika plaats op het strandje bij cafetaria `t Hoad in Middelharnis.

De run die werd georganiseerd door Kika-G-O was een groot succes. Maar liefst vijftig kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar waren naar het strandje gekomen om de obstaclerun 4kika te lopen. Het parcours, bestaande uit negen obstakels, was samengesteld door het team van Kika-GO met als klapper op de vuurpijl een stormbaan van 24 meter lang.

Om 14.00 uur werd het startsein gegeven en gingen de kinderen in groepjes van drie samenwerken o voorbij de hindernissen te komen. “Het was een prachtig gezicht om al die enthousiaste kinderen te zien en hoe ze over de hindernissen heen gingen,” vertelt Kika-ambassadeur Kees Witte enthousiast. “Ze werden natuurlijk wel een beetje geholpen door de vrijwilligers die bij de obstakels klaar stonden om te helpen en uitleg te geven.” Ook het enthousiaste publiek deed mee om het zo leuk mogelijk te maken voor de kinderen.

LEES OOK: Bloggers ontdekken het mooie Goeree-Overflakkee

“We hebben een mooi bedrag van € 276,55 opgehaald voor Kika, maar het mooiste en waar ik het meeste van hebt genoten, is al die blije gezichtjes van die kids,” zegt Kees trots. “Het was beregezellig en ik wil alle kinderen, ouders, William de Leeuw van Cafetaria `t Hoad en al die andere bedrijven die mee hebben geholpen om deze middag tot een succes te maken, bedanken namens Kika en de kids voor wie we het doen. Als ik de reacties zo hoor is het zeker wel voor herhaling vatbaar. Volgend jaar wordt het gewoon nog leuker, groter en spannender. Mijn doel was om deze kinderen blij te zien en een mooi bedrag op te halen voor de stichting en dat is gelukt. Ik ben een gelukkig mens dat ik dit heb mogen organiseren. Het was top.”

Reacties