Bloggers ontdekken het mooie GO

Foto: Pixabay; Free-Photos

De afgelopen maanden hebben de bloggersites OhMyFoodness.nl, Zoover.nl, Budgetproof.nl en Travelboulevard.be het eiland Goeree-Overflakkee bezocht. Zij delen met veel enthousiasme hun ervaringen en kennis over het eiland op hun website en social mediakanalen. Hun fans volgen hen op Youtube, Twitter, Pinterest, Instagram en Facebook. Hiermee is Goeree-Overflakkee de afgelopen periode bij meer dan 100.000 mensen online gepromoot.

Met hun blog inspireren zij hun volgers voor een weekendje-weg of een vakantie op het mooie eiland Goeree-Overflakkee. Zij nemen je mee naar diverse activiteiten voor oud en jong die op het eiland plaatsvinden. En laten zien waar je heerlijk kunt eten in een van de tientallen lunchrooms en restaurants op het eiland.

LEES OOK: Doe mee aan de fotowedstrijd voor de Dag van de Democratie

Tips en inspiratie
De bloggers geven tips over leuke bezienswaardigheden, waar je heerlijk kunt wandelen in een van de mooie natuurgebieden of op de vele kilometers stranden die Goeree-Overflakkee rijk is. En waar je voor ieders budget kunt overnachten, het zij op één van de vele campings, vakantieparken, B&B’s en hotels. Iedereen die een weekendje weg of een vakantie op Goeree-Overflakkee wil boeken kan inspiratie op doen door deze bloggersites of de diverse mediakanalen te bezoeken.

Actieve samenwerking
Vanuit EilandMarketing en de VVV wordt met steeds meer bloggers en online influencers samengewerkt. Hiermee wordt getracht om ook online en via social mediakanalen het eiland met al haar facetten en veelzijdigheid onder de aandacht te brengen van een breed publiek.

Meer informatie?
Kijk voor meer informatie over het eiland Goeree-Overflakkee op www.goeree-overflakkee.nl of stuur een e-mail naar [email protected]. Like us op Facebook: Eiland Goeree-Overflakkee of volg ons op twitter en Instagram: @EilandGO.

Reacties