Sponsor Dag met een Lach

Foto: Kilian Creations

Dag met een Lach, klinkt erg leuk, maar het is een serieuze zaak.

Dag met een Lach is een vereniging die evenementen organiseert samen met eigenaren van supercars en sportauto’s. De evenementen zijn bedoeld voor kinderen die wel een verzetje kunnen gebruiken; kinderen die ziek zijn (geweest), kinderen met een handicap, maar ook de ouders en verzorgers worden erbij betrokken.
Daarnaast zet de vereniging zich ook in voor andere goede doelen en organisaties als Stichting Opkikker, Vila Pardoes en Het Zeldzame Ziekten Fonds. Maar om dit te kunnen doen is Dag met een Lach afhankelijk van sponsors.

Fundraiser
Om geld te verzamelen hebben leden van Dag met een Lach een heuse fundraiser georganiseerd. Van donderdag 6 tot en met zaterdag 8 april rijden twaalf bijzondere auto’s een rally van ongeveer 900 kilometer.

De Flakkeese Jannet en Barry doen mee aan deze rally. “We hebben ons in 2015 aangesloten bij de vereniging en hebben sinds dien met onze Ford Mustang al bij verschillende evenementen ons steentje bijgedragen. We hebben al menig kind een lach op het gezicht doen toveren doordat ze graag in onze auto mee wilden rijden tijdens een rondrit of een rit naar een pretpark,” vertelt Jannet. “Tijdens de komende rally rijden we een geweldig mooie route langs Eifel, Cochem, Koblenz en de Nürburgring. De deelnemers betalen zelf de kosten en er wordt een kleine donatie gevraagd per rijdende auto. Maar het is natuurlijk nog mooier als we nóg meer geld op kunnen halen voor Dag met een Lach zodat er in de toekomst nog meer evenementen georganiseerd kunnen worden voor de kinderen.”

LEES OOK: Plannen Omloop 2017 gepresenteerd

Ben je geïnspireerd geraakt door Jannet en Barry? Je kunt ze helpen door een bedrag te doneren voor Dag met een Lach. Maak de kinderen blij! Doneren kan via deze website.

Dag met een Lach
Het concept is eigenlijk heel eenvoudig; Enkele tientallen fraaie auto’s verzamelen op een locatie in Nederland of Vlaanderen en maken met de kinderen leuke rit, eten een frietje of een heerlijke pannenkoek en brengen een bezoek aan een dierentuin, bioscoop of museum. Maar ook de broers en zussen zijn welkom om deel te nemen aan de events. Immers, ook zij verdienen een verzetje.
De eigenaar van de supercar is die middag, of ochtend, de gastheer en ontfermt zich over zijn gast. Zowel qua zorg als financieel, door de kosten van de dag op zich te nemen.

DAG MET EEN LACH werkt geheel belangeloos en zonder winstoogmerk. DMEL beheert geen geld en is afhankelijk van sponsoring om investeringen te kunnen betalen.
Meer informatie over Dag met een Lach is te vinden op de website.

Reacties