Faunapark Flakkee beste uitje?

Foto: Beste-Uitje.nl

Wij zijn erg trots te kunnen vertellen dat Faunapark Flakkee is genomineerd voor de Publieksprijs Beste Uitje van Zuid Holland 2017, andere genomineerden zijn Diergaarde Blijdorp, Avifauna en Sealife.

De verkiezing wordt georganiseerd door de landelijke dagbladen van de Persgroep Nederland. Het publiek bepaalt welk uitje word verkozen tot Beste Uitje van 2017. Door te stemmen maak je ook nog eens kans op mooie prijzen: een 7-daagse reis naar Curaçaqo voor twee personen, een jaar lang gratis tickets voor de beste uitjes of een hotelovernachting voor twee personen ergens in Nederland.

Kijk om te stemmen de website van Beste Uitje, de link daar naartoe is ook te vinden op de Facebookpagina van Faunapark Flakkee.

LEES OOK: Een hele maand eten voor KiKa

Faunapark Flakkee
Op het park is de afgelopen winterperiode weer erg veel gebeurd, er zijn een aantal nieuwe dieren bijgekomen waaronder een Felis Chaus (moeraskat) die behalve bij ons nergens in de Benelux te zien is. Bobakmarmotten, slankemangoesten en tayra’s zijn eveneens bijzondere dieren. Het park gaat vanaf 1 april 2017 weer open op alle dagen behalve op maandag en dinsdag van 10.00 uur tot 17.00 uur. Stemt u mee zodat we er met z’n allen voor zorgen dat Goeree-Overflakkee het leukste uitje heeft van Zuid Holland?

Reacties

Cookieinstellingen