Eten voor KiKa in Ouddorp

Foto: Brasserie Molenzicht

Lekker uit eten en dan tegelijkertijd iets doen voor KiKa. Wie wil dat niet?

De gehele maand maart biedt Brasserie Molenzicht deze mogelijkheid aan. Aan het eind van de maand wordt de actie afgesloten met een feestelijke avond.

Kees Huisman, eigenaar  van Brasserie Molenzicht wilde graag wat doen voor KiKa en nam contact op met Kees Witte, onze KiKa-ambassadeur. Die kan zo’n actie erg waarderen. “Een heel leuk initiatief, waar ik natuurlijk ook mijn medewerking aan wil verlenen.” De maand maart gaat van elke menu 10% van de bedrag naar Kika. De actie betreft de gehele menu kaart, zowel de gewone kaart als de tapas kaart. En niet alleen zij, want alle leveranciers van Brasserie Molenzicht  laten zich niet onbetuigd.

Deze maand die bij Molenzicht in het teken staat van KiKa, wordt feestelijk afgesloten op 31 maart. “Een gezellige avond met natuurlijk ook een muzikaal optreden,” zegt Witte. Huisman vult aan: “Dan wordt de opbrengst bekend gemaakt en overhandigen wij een symbolische cheque aan Kees.”

LEES OOK: Viering internationale Vrouwendag ook op Flakkee

Brasserie Molenzicht aan de Molenweg  15 in Ouddorp, is een brasserie met een mediterraan tintje. De openingstijden zijn woensdag t/m zondag van 16.00 tot 23.00 uur. Tel: 06-19888863 of 0187- 665782. Er is parkeergelegenheid voor de deur. Meer informatie is te vinden op de website van de Brasserie.

Reacties