Afscheidsconcert Buckle Up bij Jailhouse

Foto: Buckle Up

Onlangs maakte de bekende Flakkeese coverband Buckle Up wereldkundig dat de band na bijna vijftien jaar ophoudt te bestaan.

In al die jaren dat Buckle Up prominent aanwezig was in de Flakkeese muziekscene heeft de band een speciale band met Jailhouse opgebouwd. De optredens met Buckle Up & Friends in 2010 en de spectaculaire inzamelingsactie voor Serious Request in 2012 zijn gedenkwaardige evenementen in de (recente) Jailhouse geschiedenis. Het is dan ook geen toeval dat Buckle Up juist Jailhouse heeft gekozen als de plek om definitief afscheid van het publiek te nemen.

Op 18 februari gooien Julia, Petra, Arno, Rudi en KJ voor de allerlaatste keer gezamenlijk alles in de strijd om het hoofdstuk Buckle Up op een waardige manier af te sluiten. Ben jij er ook bij om Buckle Up na 15 jaar en meer dan 100 optredens een memorabel afscheid te bezorgen?

LEES OOK: Eerste Flakkees Fris Festival in Melissant 

De toegang voor deze muzikale avond bedraagt €2,50. De zaal aan de Molenweg 28 te Middelharnis is open vanaf 21.00 uur, aanvang optreden is 22.00 uur. Verfrissende consumpties zijn tegen betaling van muntjes aan de bar verkrijgbaar.

Reacties

Cookieinstellingen