Eerste jeugdfestival op Flakkee

Foto: Happy Music

Happy Music & Dutch Festival Events slaan de handen ineen om iets unieks te organiseren voor de jeugd van 12 t/m 17 jaar.

Onder de naam Flakkees Fris Feest organiseren zij op vrijdag 10 februari 2017 het eerste echte Jeugd Festival op het eiland. De loods van Mijnders in Melissant zal omgetoverd worden tot één van de vetste feest locaties van de regio.

“Wij merken dat er voor de jeugd van 12 t/m 17 jaar, buiten de tienerkerstparty, weinig te doen is”, aldus Ab van der Valk van Happy Music. “Wij hebben dit signaal opgepakt en zijn aan de slag gegaan met het uitwerken van ideeën”, zo vervolgt hij. Het Flakkees Fris Feest is de uitkomst hiervan.

LEES OOK: VIDEO – Dave van The Kik leest voor en zingt

Verwacht de vetste DJs van het eiland, de mooiste lichtshows, de dikste beats en heel de avond GRATIS drinken & snoep! Tickets kosten maar €12,50 per persoon. Daarnaast zijn er groepstickets beschikbaar, namelijk vijf kaarten voor maar €50,00 (€2,50 korting per persoon). Het feest start om 20.00 uur en zal om 23.30 uur afgelopen zijn. Toegang alleen voor jongeren van 12 t/m 17 jaar.

Tickets zijn verkrijgbaar via de Facebookpagina van het evenement.

Reacties