Elfde Tiener Kerstparty met Buddy Vedder

Foto: Sam Fish

Op vrijdagavond 9 december vond in de Staver in Sommelsdijk alweer de elfde Tiener Kerstparty plaats met als hoofdact niemand minder dan danser, acteur en zanger Buddy Vedder.

Buddy on Tour gaat momenteel heel Nederland door en speciaal voor de Tiener Kerstparty maken Buddy en zijn danseressen een tripje naar Goeree-Overflakkee. “Ik vind het leuk om hier te zijn. Het ziet er gezellig uit, de zaak staat vol en ik heb zin om op te treden, dus kom maar op met dat feestje”, zegt Buddy enthousiast voordat hij op mag. “Ik kom dansen en zingen. Ik dans een aantal nummers die ik tijdens Dance Dance Dance heb gedaan, niet allemaal maar wel mijn favorieten, en ik doe een paar nummers van de andere kandidaten van de show. En om het een live-feel te geven zing ik er ook nog bij”.

Buddy heeft met Dance Dance Dance een enorm druk jaar achter de rug. “Mijn kerst is zeker niet rustig. Ik heb het voorrecht om tijdens de kerst in de Ziggo Dome te staan, ik dans, zing en acteer mee in de Christmas Show. Ik heb mijn moeder blij gemaakt met een kaartje. Dus nee, geen rustige kerst, maar wel super leuk. Er zijn maar weinig dingen waarvoor ik de Ziggo Dome zou afzeggen”, vertelt hij enthousiast. “Maar daarna ga ik lekker genieten van een vakantie in Mexico en dan volgend jaar weer aan de bak met de Kids Top 20, Goede Tijden, Slechte tijden en ik hoop nog door te gaan met Buddy on Tour”.

Meer dan een feest
Maar de Tiener Kerstparty is meer dan alleen een feest in de sporthal van de Staver. “Het begint al bij binnenkomst”, vertelt Maritha van der Valk van Happy Music. “Daar staat een mimespeler die iedereen verwelkomt en de politie staat klaar met een blaastest. Daarna wordt je door een lichtjestunnel geleid en kom je uit in de foyer waar je door middel van een VR-bril kunt meemaken hoe het is om auto te rijden onder invloed, je kunt een diamantje op je tand laten zetten en er is een photobooth. In de sporthal, tegenover het podium, hebben we ook een enorme sneeuwbal staan. Dat is een springkussen met sneeuw en daar kun je in”. Genoeg te doen dus!

LEES OOK: Eerste Kerstpraise in Ouddorp

Tiener Kerstparty gaat door
Eerder dit jaar werd bekend gemaakt dat Happy Music zou stoppen met de kerstparty. “We zijn daar nu 25 jaar mee bezig, dus we vonden het tijd om er een einde aan te maken. Maar de Tiener Kerstparty gaat nog gewoon door”, zegt Maritha. “Het blijft lastig om elk jaar weer nieuwe dingen te verzinnen, maar de kinderen die hier naartoe komen die groeien er ook weer uit, waardoor het makkelijker is om af en toe iets te herhalen. Maar aangezien er voor de jeugd nog geen andere kerstparty is op Flakkee, gaan we er gewoon nog even mee door. En we horen van alle kanten dat ze het leuk vinden, dus dat is heel fijn”.

Kerstparty
Vanavond, zaterdagavond 10 december, is de Kerstparty voor 18+ met als hoofdact zangeres Glennis Grace. Kaarten zijn aan de deur verkrijgbaar voor € 30,-, maar let op, want op is op! De zaal opent om 21.00 uur en het feest gaat door tot 02.30 uur. Dit is de 25ste en laatste editie van de 18+ Kerstparty.

tiener-kerstparty-2 tiener-kerstparty-1 Kerstparty

Reacties

Cookieinstellingen