Eerste Kerstpraise in Ouddorp

Foto: In Christ United

In Zeeland is het al jaren een begrip, de jaarlijkse Kerstpraise van In Christ United (ICU).

Dit jaar komt dit evenement dankzij een aantal samenwerkende kerken uit de regio voor het eerst ook naar Ouddorp.

ICU is een Nederlandse Praise & Worship band, divers en kleurrijk in bandleden en muziek, maar één in missie: Gods liefde in de spotlights zetten. Dit geven ze vorm door muziek en door in begrijpelijke taal woorden te geven aan Gods liefde. ICU wil mensen, jong en oud, gelovig en niet-gelovig, bij de hand nemen, samen zekerheden en twijfels in Gods handen leggen en laten zien dat de boodschap van het Kerstverhaal voor iedereen is.

LEES OOK: Ollie van Ollie voor Tuindorp

Thema
Het thema van Kerstpraise 2016 is: Let there be Light. “ICU neemt je mee in het verhaal van Het Licht en de duisternis. Het verhaal van God en van mensen. Het verhaal van schaduw, wanhoop, verlangen, moed en van Gods liefde. Het verhaal dat van alle tijden is, van alle plaatsen, van iedereen. Het verhaal van de mooiste droom in de zwartste nacht”, aldus de organisatie.

Samenwerkende kerken
Kerstpraise 2016 in Ouddorp vindt plaats op 17 december in de kerk van de Doopsgezinde Gemeente. Aanvang 20.00 uur, inloop vanaf 19.15 uur.
Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door vier samenwerkende kerken: Doopsgezinde Gemeente Ouddorp, Gereformeerde kerk Ouddorp,  de Emmaüskerk te Middelharnis en de Exoduskerk te Sommelsdijk. Voor de jaarlijkse Stranddienst werken deze kerken al langer samen, nu voor het eerst ook rondom de organisatie van een Kerstpraise.

De toegang voor de Kerstpraise is gratis, toegangskaarten kunnen worden gereserveerd op de website van ICU: www.inchristunited.nl. Daar is ook meer informatie over ICU te vinden.

poster-kerstpraise-2016-ouddorp

Reacties