De allerlaatste Kerstparty

Happy Music viert dit jaar het 25 jarig jubileum van de Kerstparty, maar dat is niet alles.

Daarnaast hebben ze besloten dat deze editie ook de allerlaatste zal zijn. 24 jaar lang hebben ze de Kerstparty met veel plezier en passie georganiseerd. Ze zijn trots op het feit dat de Kerstparty een begrip is geworden op Goeree-Overflakkee en dat er elk jaar vele bezoekers op af zijn gekomen. Maar na de aankomende editie op 10 december, vinden ze het mooi geweest. “Tijd voor iets nieuws”, aldus Ab van der Valk.

Uiteraard zullen Ab en zijn team ook de 25ste en allerlaatste Kerstparty met veel plezier en passie organiseren. Het beloofd een hele speciale editie te worden. Het beste entertainment van de afgelopen 24 edities komt voorbij, maar er komt natuurlijk ook nieuw entertainment aan bod.

LEES OOK: Vanaf maandag gaan we weer bonnetjes sparen! 

Een kleine greep uit het programma van de jubileum editie op 10 december 2016:

In 1998 was ze er al bij; Glennis Grace. Glennis Grace behoort al jarenlang tot één van de beste zangeressen die ons land rijk is. In 2011 krijgt de carrière van de zangeres een enorme positieve wending door de deelname aan het tv-programma ‘De beste zangers van Nederland’. Met haar uitvoering van Volumia’s ‘Afscheid’ valt het Nederlands publiek volledig voor de zangkwaliteiten van Glennis en scoort hierdoor binnen één week haar allereerste nummer-1 hit.

Dj Littel heeft heel wat Kerstparty’s achter de draaitafels gestaan. Inmiddels is hij één van de populairste party dj’s uit deze regio. Hij mag dus zeker niet ontbreken op de 25e en allerlaatste Kerstparty.

Nieuw in het rijtje artiesten is de band Request Live!. De artiesten van Request Live prikkelen al je zintuigen, laten je helemaal genieten en zorgen voor een geweldig muzikaal spektakel. Het publiek is de gangmaker van het feest en bepaalt welke muziek er wordt gespeeld. Welke hit geeft jou kriebels in je buik? Welke nummer zorgt ervoor dat jij door het dolle heen gaat? Verzoekjes kun je aangeven via het ‘Spotlight podium’ of via de ‘Fotodoosch’.

LEES OOK: Brasserie ’t Vingerling in de Lekker 500

Zoals je van de Kerstparty gewend bent is er ook dit jaar in meerdere zalen entertainment. Ab van der Valk zal zelf ook eventjes achter de draaitafels kruipen in één van de zalen om u te laten swingen op Dance Classics, of waagt u liever een gokje in het Casino? Het kan allemaal! Meer informatie vindt u op www.kerstparty.nl

Happy Music wenst jullie alvast een geweldige avond toe vol verrassingen…!!

Natuurlijk mag ook dit jaar de Tienerkerstparty niet ontbreken. Dit jaar hebben ze Buddy Vedder weten te boeken. Bekend van o.a. GTST en Dance Dance Dance. Ook op de Tienerkerstparty zal Buddy zijn spectaculaire dans moves laten zien samen met twee andere dansers. Na zijn show maakt Buddy nog even tijd om op de foto te gaan.

‘Vriend van de show’’ en sfeermaker Dj Martyn Green mag natuurlijk niet ontbreken op deze elfde editie. Dj Duo Dino & Blok gaan voor een spectaculaire eindshow zorgen.

Wat de verrassingsact is, blijft natuurlijk tot het laatste moment een verrassing! We kunnen wel alvast verklappen dat je tijdens de Tienerkerstparty op de foto kunt in de ‘SnowGlobe’.

Happy Music heeft nog veel meer leuke dingen voor jullie in petto dus zorg dat je erbij bent! www.kerstparty.nl

Reacties