‘t Vingerling in Lekkere500

Foto: Brasserie 't Vingerling

Brasserie ’t Vingerling in Middelharnis is voor het eerst in haar bestaan bekroond met een vermelding in de Lekker500.

Het toonaangevende magazine waarin elk jaar de beste restaurants van Nederland worden opgenomen. Nooit eerder brachten de rapporteurs van Lekker een bezoek aan ’t Vingerling, maar afgelopen zomer was het dan zover. Brasserie ’t Vingerling is het enige vermelde restaurant op Goeree-Overflakkee en in de regio Voorne-Putten in dit overzicht.

“Uit eten gaan is een feestje”
Eigenaresse Eveline Kern: “Eten bij Brasserie ’t Vingerling moet een feestje zijn. De vermelding in de Lekker500 is een bevestiging dat we goed bezig zijn. Ik ben heel erg trots op ons team, want dit hebben we met elkaar weten te bereiken.” Kern was verrast dat haar restaurant dit jaar werd beoordeeld door Lekker. “Het magazine lag al in de winkels, voordat wij het goede nieuws via via te horen kregen. De afgelopen dagen hebben we ontzettend veel positieve reacties ontvangen van gasten en collega’s.”

LEES OOK: Leerlingconcert piano en dwarsfluit in Diekhuus

Sfeervol uit eten in Middelharnis
Eveline Kern is al 25 jaar betrokken bij ’t Vingerling. Op 15-jarige leeftijd werkte Eveline al bij haar ouders. Negen jaar later, na haar opleidingen te hebben afgerond en een jaar in het buitenland te hebben gewerkt, kon ze zich volledig richten op ’t Vingerling.

“De Bras”, zoals dit restaurant in de volksmond ook wel wordt genoemd, is gevestigd aan de sfeervolle haven van Middelharnis. De inrichting van het restaurant is recent vernieuwd, evenals de keuken. Zelf proeven van al het lekkers? Het team van Brasserie  ́t Vingerling staat voor u klaar!

Reacties