Stem op de Rabobank Cultuurprijs

Foto: Sam Fish

Op donderdag 10 november 2016 wordt weer de Rabobank Cultuurprijs uitgereikt.

De Rabobank Cultuurprijs wordt eens in de twee jaar uitgereikt en is bestemd voor lokale kunstenaars op Goeree-Overflakkee. Dit jaar mogen podiumkunstenaars in twee categorieën (jong talent van 12 tot 21 jaar en talent van 21 jaar en ouder) strijden om de titel. Naast de Rabobank Cultuurprijs en de Jongtalentprijs wordt ook de Rabobank Publieksprijs uitgereikt.

Breng uw stem uit!
Voor de Rabobank Publieksprijs kan tot en met woensdag 9 november gestemd worden op de zeven genomineerden. Op 10 november wordt bekendgemaakt welk optreden de meeste stemmen van het publiek heeft ontvangen. Via www.goeree-overflakkee.nl/cultuurprijs zijn de filmpjes van de genomineerden te bekijken, waarna gestemd kan worden.

LEES OOK: De engste griezeltocht van Flakkee, meldt je aan nu het nog kan! 

De genomineerden voor de Rabobank Cultuurprijs zijn:

  • Amazing Singers (mannenkoor)
  • Fiori Musicali (kamerkoor)
  • Blast (saxofoonkwartet)
  • Estampida (mandolineorkest)

De genomineerden voor de Rabobank Jongtalentprijs zijn:

  • Stefan Droger (monoloog)
  • Joline Sperling (harp)
  • Samenwerkingsorkest Oostflakkee

Uitreiking
Op donderdag 10 november 2016 vindt de feestelijke uitreiking van de Rabobank Cultuurprijs plaats in het Prieel van de Staver in Sommelsdijk. Het programma begint om 16.00 uur en duurt tot 19.00 uur. Geïnteresseerden zijn van harte welkom, maar de beschikbare ruimte is beperkt. U kunt zich aanmelden via www.goeree-overflakkee.nl/aanmelden-uitreiking.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ada Overwater, beleidsadviseur Erfgoed en Cultuur, via het algemene telefoonnummer 14 0187 of per e-mail: [email protected].

Reacties