Jubileum griezeltocht Jailhouse extra eng

Foto: Poppodium Jailhouse

Op zaterdag 29 oktober is het tijd voor de vijfde Halloween Griezeltocht van poppodium Jailhouse.

Een jubileumjaar dus en dat vraagt om iets speciaals. “Hij is spannend, het verhaal is tof. Het wordt een schokkende tocht!”, verklapt de organisatie.

Het verhaal
“We willen niet te veel weggeven over het verhaal, want het moet natuurlijk wel spannend blijven. De tocht draagt de titel Nachtv(l)inders. Het gaat erom wie de meeste nachtdiertjes vindt, of misschien vind je wel iets anders…”, aldus de organisatie. “Bij een Halloween tocht kan het natuurlijk niet zo simpel zijn als het lijkt. En wees niet bang, de beestjes worden niet gevangen of gedood”.

Meedoen
Meedoen met de tocht kost € 3,- per persoon. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar [email protected]. Geef in de mail het aantal mensen in je groepje door en de leeftijden van de wandellaars.

Net als voorgaande jaren is de adviesleeftijd 12 jaar en ouder, tot en met 16 jaar moet er een volwassene in het groepje zitten. Het is de bedoeling dat er minstens drie mensen in een groepje zitten. Heb je geen groepje, maar wil je wel meedoen? Meldt je dan alleen aan, dan kijken wij met welk groepje mee kunt lopen.

Het begin- en eindpunt van de tocht is bij het JAC aan de Molenweg 28 in Middelharnis (tegenover de Lidl). Zorg dat je ongeveer een kwartier voor vertrektijd aanwezig bent. De tocht vindt plaats tussen 19.30 uur en middernacht, je vertrektijd wordt toegewezen naar aanleiding van de leeftijden en krijg je via de mail na opgave.

postermet2

Reacties