Dit is de Bestseller Top 60 van week 26 in 2024

Foto: Afbeelding van Pexels via Pixabay

Elke week publiceert de stichting CPNB een lijst van de 60 populairste boeken van dat moment. Dit is de top 10 van week 26 in 2024.

Top drie is bijna gelijk gebleven aan vorige week. Wel is één van de twee nieuwkomers op plek 3 terecht gekomen. Dat is het boek ‘Ardèche’ van Linda van Rijn. ‘De nomade’ van Anya Niewierra is één plekje gestegen en staat deze week op de tweede plek. Karin Slaughter staat met haar nieuwe boek nog altijd op de eerste plaats. De tweede nieuwe binnenkomer vinden we op plaats 8. Daar staat het boek ‘33’ van presentatrice Gwen van Poorten.

Ook zijn er twee stijgers terug in de top 10 te vinden. Op plaats 6 staat het boek ‘Mama huilt harder’ van Leslie Keijzer. Dat boek stond vorige week nog op plaats 17. En de hekkensluiter van de top 10 is voor Tim ’s Jongers met zijn boek ‘Armoede uitgelegd aan mensen met geld’. Dat boek stond vorige week nog op plaats 16.

De top 10 van de volledige lijst zie je hieronder.

De Bestseller 60

De lijst bestaat zoals gezegd uit 60 boeken. Die gaan we niet allemaal publiceren, we houden het bij de top 10. Wil je de volledige lijst van de top 60 bekijken? Dat doe je hier! Daar vind je overigens ook een beschrijving van alle 60 boeken.

  1. (1) Karin Slaughter – Waarom we logen
  2. (3) Anya Niewierra – De nomade
  3. (-) Linda van Rijn – Ardèche
  4. (6) Anya Niewierra – De Camino
  5. (5) Michiel Vos – Vos in de VS
  6. (17) Leslie Keijzer – Mama huilt harder
  7. (2) Tom Dumoulin & Nando Boers – Op gevoel
  8. (-) Gwen van Poorten – 33
  9. (9) Rob van Essen – Ik kom hier nog op terug
  10. (16) Tim ’s Jongers – Armoede uitgelegd aan mensen met geld

Over Stichting CPNB

Stichting CPNB staat voor de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek. Hun doel is om het leven van mensen verrijken door hen meer boeken te laten lezen. Met inspirerende initiatieven laat de CPNB zien dat het lezen van boeken ontspanning, ontsnapping, verdieping en verrijking biedt. Zo stimuleren ze zoveel mogelijk mensen tot een gang naar boekhandel en bibliotheek. Bekende initiatieven van Stichting CPNB zijn De Nationale Voorleesdagen, Boekenweek, Zomerlezen, Boekenweek voor Jongeren, Kinderboekenweek en Nederland Leest.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen