1 April! Belletjetrekdag en nieuw Eftelingsprookje

Foto: Afbeelding van Leonie Schoppema via Pixabay

Elk jaar doen diverse bedrijven hun best om nieuwe 1 april-grappen te bedenken. En dat lukt de meeste bedrijven aardig!

De één zijn wat simpeler en anderen zijn echt goed doordacht. Bij sommigen zou je zelfs twijfelen of het wel echt een grap is. Toch is het altijd weer genieten van de creatieve hersenspinsels die we voorbij zien komen. We hebben daarom een overzicht gemaakt van de leukste 1 april-grappen die we tegen zijn gekomen.

Nationale Belletjetrekdag

Coolblue organiseerde voor vandaag Nationale Belletjetrekdag: de dag dat iedereen een sticker over zijn videodeurbel plakt. Zo maakt het bedrijf belletje trekken voor één dag weer écht spannend. Pieter Zwart, Beginbaas van Coolblue: “Aanbellen is natuurlijk het mooiste wat er is. En belletje trekken stiekem het leukste. Maar door al die videodeurbellen is de lol daar wel een beetje van af. Daarom organiseert Coolblue op maandag 1 april: Nationale Belletjetrekdag.” KLIK HIER voor het filmpje.

Als een zoutzak…

“Lekker onderuitgezakt, met een dekentje, op je telefoon, of met een goed boek. In de JOZO zitzak mag je erbij zitten als een zoutzak! Heerlijk toch?” Dat geeft JOZO Zout aan op hun facebookpagina. Of het een te winnen artikel is staat er helaas niet bij…

Satisfeyenoord

“De Satisfeyenoord is niet zomaar een stimulator; het is jouw ticket naar onvergetelijke hoogtepunten, rechtstreeks uit het hart van Rotterdam. Deze innovatieve gamechanger belooft een seizoen vol triomfen, zonder ook maar een zweem van teleurstelling. Of je nu juicht voor Feyenoord in De Kuip of de adembenemende skyline van Rotterdam bewondert, met de Satisfeyenoord ben je verzekerd van euforische momenten”, zo belooft het Rotterdams Warenhuis.

Blue Band met hagelslag

Een boterham met hagelslag, Nederlandser wordt het niet. Maar Blue Band heeft hét product om dit nog makkelijker te maken. “Dit revolutionaire product combineert het beste van twee werelden: Blue Band Roombeter en hagelslag, samengevoegd tot een verrukkelijk broodbeleg…Dankzij de slimme combinatie van deze iconische producten heb je geen gedoe meer met vallende hagelslag. Eén handeling met je mes en voilá: het perfecte broodje hagelslag. Hiermee komt er ook meteen een einde aan de discussies over hoeveel hagelslag er op je broodje mag.”

HEMA Worst Drive-Thru

HEMA introduceert de Worst Drive-Thru voor “een halve rookworst voor de lekker trek onderweg of alvast een vegetarische Ookworst voor bij de stamppot.” Binnenkort dus gewoon vanuit je auto de rookworsten van de HEMA bestellen. Zou er op Goeree-Overflakkee ook een HEMA Worst Drive-Thru komen? Of zou het toch een 1 april grap zijn?

Jumbo introduceert Appeltaartkaas

Vraag ons niet waarom, maar blijkbaar heeft de Jumbo Supermarkt een heerlijke nieuwe smaakcombinatie bedacht. Eentje die eigenlijk al een tijdje rond gaat op de socials. Maar vanaf vandaag zou hij toch écht in de winkels moeten liggen: de allernieuwste appeltaartkaas. Misschien goed om te vragen of je vooraf een plakje mag proeven…

Nieuw sprookje in De Efteling

De Efteling kondigde voor het weekend aan op Tweede Paasdag een gloednieuw sprookje te openen. “Misschien hebben sommigen van jullie zelfs al het nieuwe sprookjesboek gespot in het Sprookjesbos. Dit sprookje wordt anders dan anders, waarbij de beleving van de gasten zelf centraal staat, zowel visueel als auditief! Wat zijn jullie eerste indrukken?”, luidt de aankondiging. De bijbehorende video zie je onderaan dit bericht!

Lego-poppetje Joost Klein voor Vaderdag

Op de website Bouwsteentjes.info wordt wel een hele bijzondere variant van de Lego poppetjes verwacht. “Speciaal voor Vaderdag en het Eurovisiesongfestival wordt een Limited Edition Joost Klein Europapa Minifigure uitgebracht. De Joost Klein Minifigures verschijnen tussen 7 mei en 16 juni 2024. Inschrijven is noodzakelijk vanwege de verwachte drukte.” Die inschrijving is toevallig vandaag van start gegaan. Krijgen we dan morgen te horen hoeveel mensen in de grap zijn gestonken? Of zou dit dan toch géén grap zijn? Het poppetje zou uitgerust zijn met de bijzondere blauwe outfit én een 12 punten-vlaggetje. Het is even een kwestie van afwachten of dit echt is of niet. Wat denk jij?

Bron: Oosterhout.nieuws.nl 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen