Collecterooster Goeree-Overflakkee april 2024

Foto: PR Hersenstichting Nederland

Het is altijd maar weer een vraag of de collecte aan de deur échte collecte is. Dan is het handig om een lijstje paraat te hebben. Daarom publiceren we elke maand een overzichtje van de komende collectes.

Door Sam Fish

Het volledige jaarrooster is makkelijk te vinden op www.cbf.nl. Hier op Goeree-Overflakkee.Nieuws.nl plaatsen we gewoon elke maand een duidelijk overzicht. Met deze aankondiging weet je dus precies of, waar en welke collectanten er aan de deur kunnen komen.

Collecteren

Voel je nooit verplicht de deur te openen als het buiten al donker is. Als je het niet vertrouwt, neem dan geen risico. Je bent uiteraard ook niet verplicht om geld te geven, maar dat hoeven wij je natuurlijk niet te vertellen. Wees altijd op je hoede voor babbeltrucs!

Gezien de situatie met het coronavirus kan het natuurlijk zijn dat je het niet helemaal vertrouwt. Veel collectes zijn uitgerust met een QR-code om zo heel makkelijk contactloos te collecteren. Maar uiteraard ben je tot niets verplicht!

Fonds Gehandicaptensport

Van zondag 31 maart tot en met zaterdag 6 april komen collectanten in actie voor het Fonds Gehandicaptensport. Het speelveld voor sporters met en zonder beperking is niet gelijk, en dus ook niet eerlijk. En daar strijdt Fonds Gehandicaptensport voor. Dat is dus precies wat er gedaan wordt met jouw donatie.

Hartstichting

Collectanten van de Hartstichting gaan langs de deuren van zondag 7 tot en met zaterdag 13 april. Zij zetten zich in voor de bestrijding van hart- en vaatziekten en voor de verbetering van de overlevingskansen en van de kwaliteit van leven van hart- en vaatpatiënten. En daar kun jij met een donatie een steentje aan bijdragen.

Nationaal Fonds Kinderhulp

Van 14 tot 20 april wordt er gecollecteerd voor het Nationaal Fonds Kinderhulp. Voor Sommige kinderen is er thuis niet genoeg geld. Genoeg voor een dak boven hun hoofd, maar niet voor een eigen fiets, warme jas, zorgeloos dagje uit of grafische rekenmachine. Aan stress over geldgebrek is voor hen niet te ontkomen. Dat moet anders en dat is waar het Nationaal Fonds Kinderhulp voor strijdt.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen