Presentatie DROMER van Saskia Maaskant

Foto: Saskia Maaskant

Schrijfster Saskia Maaskant presenteert op vrijdagavond 16 september haar derde boek Dromer in de bibliotheek van Middelharnis.

Ben jij een dromer? Of een doener? Een denker? Of een beslisser? Saskia Maaskant stelt deze vraag zowel aan jou als zichzelf tijdens een uitdagende boekvoorstelling. Stel je eigen identiteit in vraag, neem een duik in het hoofd van de auteur en geniet van spannende fragmenten uit het boek door gastspreker en auteur Hilde van Cauteren. Meer info over de voorstelling vind je onderaan.

Dromer
In Dromer gaan Dromer, William en Mila op zoek naar het moeilijke antwoord op de vraag die iedereen zich ooit stelt: Wie ben ik? En dat betekent verzet tegen het harde regime vanuit de Citadel. Ze verlangen naar een leven in vrijheid en proberen zich los te wrikken uit het keurslijf dat de beslissers vanuit de Citadel hen aanmeten. Dromer is een meeslepend boek over identiteit, vrijheid en de aangrijpende keuze tussen dromen en durven.   Voor liefhebbers van de Divergent-trilogie.

LEES OOK: Dé schrijftips van Saskia Maaskant 

Saskia Maaskant debuteerde met het spannende fantasyverhaal De verteller van Beorga. Haar tweede roman Kieuw kreeg een eervolle vermelding voor de Gouden Lijst, werd genomineerd voor de Dioraphte Jongerenliteratuurprijs en de Kleine Cervantes, en kreeg de Accolade voor het beste Zeeuwse Jeugdboek.

Boekpresentatie
Vrijdagavond 16 september verandert de bibliotheek van Middelharnis aan het Kerkepad 11 in een heus Dromer-land. Vanaf 19.30 uur vindt daar de boekpresentatie plaats. Wil je erbij zijn? Bevestig dit dan vóór dinsdag 13 september door een e-mail te sturen naar [email protected].

Het boek is vanaf nu verkrijgbaar.

Reacties