Dit is de Bestseller Top 60 van week 9 in 2024

Foto: Afbeelding van Pexels via Pixabay

Elke week publiceert de stichting CPNB een lijst van de 60 populairste boeken van dat moment. Dit is de top 10 van week 9 in 2024.

‘De Camino’ van Anya Niewierra is weer van de troon gestoten. Er is een nieuwe nummer 1 de lijst binnengekomen. Dat is het boek ‘Design Your Own Life’ van schrijver Michael Pilarzcyk. Daarmee zijn de nummer 1 en 2 van vorige week een plekje gezakt. Ook op plekken 4 en 5 zijn nieuwe binnenkomers te vinden. Dat zijn de boeken ‘De stoute broertjes moppenboek’ van Hanneke de Zoete en ‘De ontdekking van Holland’ van Jan Brokken.

Verder is er ook een stijger terug de lijst in gekomen. Dat is het boek ‘De kolonie mept terug’ van Adriaan van Dis. Dat boek stond vorige week op plaats 12 en staat deze week als hekkensluiter weer terug in de top 10.

De top 10 van de volledige lijst zie je hieronder.

De Bestseller 60

De lijst bestaat zoals gezegd uit 60 boeken. Die gaan we niet allemaal publiceren, we houden het bij de top 10. Wil je de volledige lijst van de top 60 bekijken? Dat doe je hier! Daar vind je overigens ook een beschrijving van alle 60 boeken.

  1. (-) Michael Pilarzcyk – Design Your Own Life
  2. (1) Anya Niewierra – De Camino
  3. (2) Rutger Vink & Thomas van Grinsven – Het moppenboek van Rutger, Thomas en Paco
  4. (-) Hanneke de Zoete – De stoute broertjes moppenboek
  5. (-) Jan Brokken – De ontdekking van Holland
  6. (5) Ray Klaassens – Groeipijn
  7. (7) Thomas Erikson – Omringd door idioten
  8. (3) Andy Griffiths & Terry Denton – De waanzinnige boomhut van 169 verdiepingen
  9. (6) Simone van der Vlugt – Bloedlijn
  10. (12) Adriaan van Dis – De kolonie mept terug

Over Stichting CPNB

Stichting CPNB staat voor de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek. Hun doel is om het leven van mensen verrijken door hen meer boeken te laten lezen. Met inspirerende initiatieven laat de CPNB zien dat het lezen van boeken ontspanning, ontsnapping, verdieping en verrijking biedt. Zo stimuleren ze zoveel mogelijk mensen tot een gang naar boekhandel en bibliotheek. Bekende initiatieven van Stichting CPNB zijn De Nationale Voorleesdagen, Boekenweek, Zomerlezen, Boekenweek voor Jongeren, Kinderboekenweek en Nederland Leest.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen