Geslaagde verjaardag van Wolfêêsie op ’t Eiland!

05 feb , 12:09 Entertainment
1000041202
Wolfêêsie op ’t Eiland vierde op zaterdag 3 februari haar eerste verjaardag. Vorig jaar werd dit namelijk voor het eerst georganiseerd.
Een jaar geleden werden er in het hele land breidagen georganiseerd. Op Goeree-Overflakkee was dit echter niet het geval. En dus zijn de dames Bethina van Moort en Jacqueline Klepper-Vlietland aan de slag gegaan. Zij hebben hun eigen eilandelijke breidag georganiseerd onder de noemer ‘Wolfêêsie op ’t Eiland’.
Breidagen zijn dé plek voor mensen die graag de hele dag willen samenkomen om te breien. Er wordt dan gezellig onderling gekletst, er worden tips en ideeën uitgewisseld en het is vooral heel gezellig. De breidag op het eiland werd op zaterdag 3 februari bij Inloophuis De Voorste Vloer in Melissant. De dag was tot in de puntjes verzorgd met heerlijk eten.

Busreis

Maar dat is nog niet alles. De dames zijn nog niet klaar met organiseren en slaan de handen ineen met Desiree Smits. Samen organiseren ze een busreis naar de Weversmarkt in Hoorn. Daar staan meer dan 180 kramen op het gebied van weven, breien, haken, quilten, spinnen en vilten. Deze dag vindt plaats op 24 juli en ook mensen van het eiland kunnen daar makkelijk naartoe door de busreis. Opstappen kan in Oude-Tonge.
Meer informatie en aanmelden kan door een e-mail te sturen naar [email protected] . Wolfêêsie op 't Eiland is te volgen op Facebook en Instagram
waar de breidagen en andere evenementen worden aangekondigd.