Openluchtbioscoop bij Diekhuusplein

Foto: Stichting Hart van Goeree-Overflakkee

Komende vrijdag 29 juli presenteert Hart van Goeree Overflakkee een openluchtbioscoop op het Diekhuusplein.

‘s Middags om 15.00 uur wordt er een kinderfilm vertoond en ‘s avonds om 21.00 uur is er een film voor de hele familie. Welke films het worden is afhankelijk van jou!

Als kinderfilm heb je de keuze uit: Zootopia en Alvin and the Chipmunks, The Road ChipLaat weten wat jouw favoriete film is via facebook Hart van Goeree Overflakkee of mail je voorkeur naar [email protected]. Stemmers maken kans op gratis lekkere versnaperingen tijdens de voorstelling.

LEES OOK: Prinsesjes uitgenodigd voor deelname aan Omloop

Ook de avondfilm wordt door jou bepaald. Wordt het de James Bond film Spectre of heeft The Zoolander 2 met Ben Stiller, Justin Bieber en Penelope Cruz jouw voorkeur. Laat het ons weten voor woensdag 27 juli 22.00 uur via eerder genoemde facebookpagina of mailadres van Stichting Hart van Goeree Overflakkee.

Dus neem vrijdag je (strand)stoel of kleedje mee naar het Diekhuusplein en plof neer op het bioscoopplein van Middelharnis. Je kan zelf eten en drinken mee nemen, maar dat hoeft natuurlijk niet want het medewerkers van Stichting Zijn zorgen ervoor dat er van alles te drinken is. Daarnaast kan je natuurlijk ook een lekker vers ijsje halen en is het de bedoeling dat er volop popcorn en andere lekkernijen verkrijgbaar zijn.

Overigens is er natuurlijk nog veel meer te beleven want deze openluchtbioscoop is tijdens de derde Diekdag. Dus er zijn volop kraampjes onder aan D’n Diek en rond de muziektent is er een Ibizafair te vinden. Tussen de films door kan je ook nog kijken naar de vele oldtimers die worden opgesteld bij het Diekhuusplein.

Reacties