Winterfair Ouddorp Centrum 8 en 9 december

Foto: Bjorn Mierop Productions

Sinterklaas is pas net weg of het volgende magische evenement staat alweer voor de deur; de Winterfair in Ouddorp.

Het centrum verandert langzaam in de kerstsferen en daar hoort natuurlijk een geweldig evenement bij. De Winterfair is inmiddels een ware traditie in Ouddorp Centrum. Op vrijdag 8 en zaterdag 9 december is er een sfeervolle Winterproeverij en de Winterfair. Twee dagen vol gezelligheid! De sfeerverlichting hangt al even en deze week worden de kerstbomen geplaatst.

Op 8 december tussen 17.00 en 22.00 uur vindt de Winterproeverij plaats. Deze proeverij wordt georganiseerd door Horeca Ouddorp. Een gezellige Winterfair borrel met overheerlijke winterse hapjes en drankjes, karaoke en natuurlijk mag het Rad van Fortuin ook niet ontbreken. Daarbij zijn prachtige prijzen te winnen. Tijdens dit alles kun je luisteren naar muziek van een live DJ. Consumptiebonnen zijn te koop op de avond zelf of vooraf bij Bruna Ouddorp, Eetwinkel ’t Hoekje of Modestudio Le Joujou.

Winterfair

Op zaterdag 9 december is het van 10.00 tot 16.00 uur tijd voor de Winterfair. Deze dag kun je shoppen bij de gezellige kramen in winterse sferen. Maar natuurlijk ook in de sfeervolle winkels die Ouddorp Centrum rijk is. Over de dag verspreid zijn er diverse optredens van kinderen die dansen bij Gwendolyn Dance & Entertainment en is er live muziek.

Aan de kleintjes is ook zeker gedacht met een schaatsbaan, die ook dit jaar weer gesponsord wordt door Adviesgroep de Vogel.

Lekker eten

Van zo’n dag in het centrum krijg je natuurlijk honger en dorst. Strijk neer in een van de gezellige horecazaken voor een warme chocolademelk met slagroom of een heerlijke lunch! De dag afsluiten met een diner, maakt de dag natuurlijk helemaal af.

Kortom twee dagen vol gezelligheid, die je niet mag missen! De Winterproeverij en Winterfair wordt aangeboden door de ondernemers en Vrienden van BIZ Ouddorp Centrum.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen