Rectificatie: GO Wierennen Festival

Zaterdag 25 juni zal het ‘GO Wielrennen festival’ worden georganiseerd in het centrum van Middelharnis.

‘s Morgens vanaf 9.00 uur zal er op het Diekhuusplein een groot scherm staan waar live het NK-wielrennen te volgen is. Dit terwijl u heerlijk kunt zitten in onze gezellige koffiecorner die speciaal voor deze dag is ingericht door Goed voor Goed. Aan de bar zal Jailhouse u voorzien van heerlijk vers gezette koffie, thee of iets anders.

Vanaf 10 uur begint de braderie en de ambachtsmarkt die opgesteld staan onder aan D’n Diek en rond het Boumanplein. Op d’n Diek mogen de kinderen hun kleedje met spullen uitstallen en proberen weer een leuk zakcentje te verdienen. Daarnaast zullen er diverse kinderattracties aanwezig zijn rond het Diekhuus en de braderie.

LEES OOK: Greet en Malinka over het lekkerste Flakkeese snoepje; De Stroopbrokken!

Rond 12.00 uur kunnen de wielrenners elite van Nederland worden aangemoedigd die dan door Middelharnis/Sommelsdijk zullen rijden. Nadat ze rond 14.00 uur op de Brouwerdam zullen finishen barst het festival in Middelharnis pas echt los.

Eerst zullen de dames van Bubbles en Boas een optreden geven, dat hun optreden van vorig jaar bij het Bevrijdingsfestival zal evenaren. Daarna is er op het podium voor de kinderen een geweldige kindershow van Clown Flap.

In aanloop naar de avond is er een optreden van ‘One Woman Band Natasja Poels’ en daarop aansluitend zal de bekende partyband ‘Van Eigen Bodem’ de avond feestelijk afsluiten op het Diekhuusplein

Meer informatie vind je op de FB pagina en website van ‘Hart Van Goeree Overflakkee’.

Reacties