Dit is de Bestseller Top 60 van week 33 in 2023

Foto: Afbeelding van Pexels via Pixabay

Elke week publiceert de stichting CPNB een lijst van de 60 populairste boeken van dat moment. Dit is de lijst van week 33 in 2023.

Bijna een hele nieuwe top 3 deze week. De nummer 1 van vorige week is twee plaatsen gezakt. Daarmee staat ‘Baantjer. De Cock en het kind van de rekening’ nu op plek 3. De nummer 1 positie is deze week voor ‘Oog om oog’ van M.J. Arlidge. En ook op nummer 2 staat een nieuwe binnenkomer. Dat is ‘Een kamer aan zee’ van Corina Bomann.

Verder is de lijst vooral een plekje opgeschoven.

De top 10 van de volledige lijst zie je hieronder.

De Bestseller 60

De lijst bestaat zoals gezegd uit 60 boeken. Die gaan we niet allemaal publiceren, we houden het bij de top 10. Wil je de volledige lijst van de top 60 bekijken? Dat doe je hier! Daar vind je overigens ook een beschrijving van alle 60 boeken.

  1. (-) M.J. Arlidge – Oog om oog
  2. (-) Corina Bomann – Een kamer aan zee
  3. (1) Peter Römer – Baantjer. De Cock en het kind van de rekening
  4. (2) Karin Slaughter – Na die nacht
  5. (3) Suzanne Vermeer – De vallei
  6. (9) Delia Owens – Daar waar de rivierkreeften zingen
  7. (4) Thomas Erikson – Omringd door idioten
  8. (5) Lucinda Riley & Harry Whittaker – De Zeven Zussen. Atlas
  9. (6) Saskia Noort – De Nazaten
  10. (7) Anya Niewierra – De Camino

Over Stichting CPNB

Stichting CPNB staat voor de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek. Hun doel is om het leven van mensen verrijken door hen meer boeken te laten lezen. Met inspirerende initiatieven laat de CPNB zien dat het lezen van boeken ontspanning, ontsnapping, verdieping en verrijking biedt. Zo stimuleren ze zoveel mogelijk mensen tot een gang naar boekhandel en bibliotheek. Bekende initiatieven van Stichting CPNB zijn De Nationale Voorleesdagen, Boekenweek, Zomerlezen, Boekenweek voor Jongeren, Kinderboekenweek en Nederland Leest.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen