Trots en groeiend HCGO start nieuw hockeyseizoen

Foto: PR Hockeyclub Goeree-Overflakkee

De zomervakantie zit er bijna op en dat betekent niet alleen dat het nieuwe schooljaar begint, maar ook een nieuw sportseizoen!

Dat geldt ook voor Hockeyclub Goeree-Overflakkee. De komende week zullen de trainingen bij HCGO weer hervat worden. En volgens de club belooft het een mooi seizoen te worden. HCGO heeft dit nieuwe seizoen 14 teams aangemeld bij de KNHB, wat een record is voor de vereniging. Daarnaast is er ook nog genoeg plek voor nieuwe aanmeldingen. En dat geldt voor diverse leeftijdscategorieën. Bij de Funkeys, Junioren, Senioren en Recreatieve sporters zijn nieuwe hockeyers meer dan welkom.

“Iedereen is welkom om kennis te maken met onze toffe sport. Dat kan bijvoorbeeld door vrijblijvend een aantal keer mee te trainen met een van de teams,” aldus HCGO.

Hockey voor iedereen

Het in ledenaantal behoorlijk groeiende HCGO is een sportvereniging voor heel Goeree-Overflakkee. Er zijn leden uit bijna alle dorpen van het eiland. Met oog op de toename van leden zijn er reeds diverse aanpassingen aan de HCGO accommodatie gedaan om bijvoorbeeld het comfort van de spelende leden te vergroten. Zo zijn er bijvoorbeeld recent twee extra dugouts op het hockeyveld geplaatst. Daardoor is er meer zitruimte voor de aanwezige jeugdteams op het hockeyveld. De vereniging heeft tevens behoorlijk geïnvesteerd in promotiemiddelen. HCGO beschikt sinds kort over “Skills matten” voor het succesvol geven van hockeyclinics bij basisscholen op het eiland.

De eerste trainingen zijn als “proeflid” volledig vrijblijvend, inschrijven kan via de website van de club, daar is ook meteen meer informatie te vinden. Iedereen is van harte welkom een kijkje te nemen tijdens de doordeweekse trainingen op de Van Pallandt in Middelharnis.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen