Kindervoorstelling ‘Ei met een Staartje’ in Ouddorp

Foto: PR Strandtheater Houten Kaap

Ook midden in de zomer organiseert Strandtheater Houten Kaap theatervoorstellingen voor kinderen en families.

Een theaterbezoek is vaak een heerlijke afwisseling van alle buitenactiviteiten. Op woensdag 16 augustus speelt Ila van der Pouw de prachtige kindervoorstelling (4+) ‘Ei met een Staartje’.

Belle ontdekt in haar tuin een heel groot en bijzonder ei. Het kraakt en beweegt en tot haar verbazing kruipt er plots een klein wezentje uit. Een babydraak. Veel van draken weet Belle niet, maar één ding weet ze wel: draken zijn groot en groen en gevaarlijk. Er komt rook uit hun neus en vuur uit hun bek. En waar een babydraak is, is natuurlijk ook een moederdraak. Is zij op zoek naar het babydraakje? Meteen zit je op het puntje van je stoel. Want hoe komen moeder en kind weer bij elkaar?

Op de foto

Ei met een Staartje werd genomineerd voor de Zapp theaterprijs. De prijs voor de beste jeugdvoorstelling, uitgekozen door de kinderjury van de NOS Zapp tv. De voorstelling heeft oa op het Silk Road Festival in Quanzhou in China gestaan.

Na de voorstelling is er een meet en greet en een fotomomentje met het babydraakje. Ook kunnen kinderen nog lekker tekenen, knutselen, grote bubbels blazen, stoepkrijten en met lego spelen in de Kidsbar. De kindervoorstelling ‘Ei met een staartje’ is op woensdag 16 augustus om 11.00 uur. Kaarten koop je gemakkelijk online op houtenkaap.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen