Dit is de Bestseller Top 60 van week 31 in 2023

Foto: Afbeelding van Pexels via Pixabay

Elke week publiceert de stichting CPNB een lijst van de 60 populairste boeken van dat moment. Dit is de lijst van week 31 in 2023.

Een nieuwe binnenkomer en twee mooie stijgers in de top 10 van de Bestseller 60 deze week. Die nieuwe binnenkomer heeft ook meteen de nummer 1 positie over genomen. Dat is het boek ‘De vallei’ van Suzanne Vermeer. Dat boek heeft het populaire nieuwe verhaal van Karin Slaughter naar de tweede plaats geduwd.

Ook twee stijgers deze week. De eerste is te vinden op plaats 8. Dat is het boek ‘Het plan’ van Nando Boers. Dat boek stond vorige week nog op de elfde plek. En op nummer 9 staat deze week ‘Het ontstaan van tijd’ van schrijver Thomas Hertog. Dat boek kwam vorige week de Bestseller 60 binnen op plek 37.

De top 10 van de volledige lijst zie je hieronder.

De Bestseller 60

De lijst bestaat zoals gezegd uit 60 boeken. Die gaan we niet allemaal publiceren, we houden het bij de top 10. Wil je de volledige lijst van de top 60 bekijken? Dat doe je hier! Daar vind je overigens ook een beschrijving van alle 60 boeken.

  1. (-) Suzanne Vermeer – De vallei
  2. (1) Karin Slaughter – Na die nacht
  3. (3) Lucinda Riley & Harry Whittaker – De Zeven Zussen. Atlas
  4. (4) Saskia Noort – De Nazaten
  5. (2) Charlotte Labee – Jouw krachtige brein
  6. (8) Esther Verhoef – Alter ego
  7. (6) Thomas Erikson – Omringd door idioten
  8. (11) Nando Boers – Het plan
  9. (37) Thomas Hertog – Het ontstaan van tijd
  10. (7) Delia Owens – Daar waar de rivierkreeften zingen

Over Stichting CPNB

Stichting CPNB staat voor de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek. Hun doel is om het leven van mensen verrijken door hen meer boeken te laten lezen. Met inspirerende initiatieven laat de CPNB zien dat het lezen van boeken ontspanning, ontsnapping, verdieping en verrijking biedt. Zo stimuleren ze zoveel mogelijk mensen tot een gang naar boekhandel en bibliotheek. Bekende initiatieven van Stichting CPNB zijn De Nationale Voorleesdagen, Boekenweek, Zomerlezen, Boekenweek voor Jongeren, Kinderboekenweek en Nederland Leest.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen