Lekker nazomeren; het toetje van de zomer

Foto: Soroptimistclub Goeree-Overflakkee

Op zaterdag 16 september is het tijd voor het ultieme nazomerfeest: ‘Lekker nazomeren’ in Ouddorp.

In de prachtige tuin van de Overkant in Ouddorp kunnen bezoekers ontspannen genieten van live muziek. Er zijn hartige tapas, huisgemaakte zoete lekkernijen, thee en koffie en een verfrissend drankje. De opbrengst van dit evenement komt geheel ten goede aan Stichting Fier. Dat is het landelijk kennis- en behandelcentrum voor geweld in afhankelijkheidsrelaties.

De smaakpapillen worden verwend met een breed scala aan zoete en hartige lekkernijen. Deze zijn allemaal huisgemaakt en vers. Bezoekers kunnen hun eigen nacho’s of hamburger samenstellen bij de nachobar en burgerbar. Daarnaast is er een ruime keuze aan verrassende alcoholvrije cocktails bij de ‘virgin’ cocktailbar. Ook vegetariërs worden niet vergeten, want er is een ruime keuze aan vegetarische opties. Eten en drinken kunnen apart worden afgerekend.

Muzikaal talent van eigen bodem

De muzikale sfeer wordt verzorgd door getalenteerde artiesten van ons eigen eiland. Het programma omvat diverse artiesten. Zo is er Miss Clementine. Deze Nederlandse zangeres heeft een bijzondere band met de Ierse folkmuziek. Dat komt mede dankzij haar jeugd vol water, natuur en vrijheid. Haar optredens met Ierse muziek zijn een thuisgevoel voor haar.

Ook Duo Voci treedt op. Margreet met haar prachtige sopraanstem en Joke, die na een carrière in de popmuziek haar klassieke stem ontdekte, vormen samen het verrassende duo Voci. Met hun afwisselende repertoire van (licht) klassiek tot disco classics weten ze het publiek te ontroeren en op de dansvloer te krijgen. En tot slot is er ook een optreden van de Sing it! Sisters! Dit zangtrio bestaat uit Els, Ilona en Julia.

Steun Stichting Fier

De volledige opbrengst van ‘Lekker nazomeren’ gaat naar Stichting Fier. Dat is het nationale kennis- en behandelcentrum voor geweld in afhankelijkheidsrelaties. Denk bijvoorbeeld aan situaties met loverboys. Fier heeft als missie geweld te voorkomen en te stoppen. Iedereen die zich onveilig voelt, onder druk wordt gezet, of over zijn of haar grenzen gaat, kan bij Fier terecht voor veilige hulp.

Soroptimistclub

De organisatie van dit evenement ligt in handen van de Soroptimistclub Goeree-Overflakkee. Deze actieve club van 28 enthousiaste vrouwen zet zich in voor de verbetering van de positie van vrouwen en meisjes. Dat doen ze zowel lokaal als wereldwijd. Naast financiële ondersteuning biedt de club haar eigen expertise en talenten aan om projecten te ondersteunen. Zo organiseren zij onder andere de campagne ‘Orange the World’ om geweld tegen vrouwen te stoppen. Meer informatie over de Soroptimistclub Goeree-Overflakkee is te vinden op hun website.

Kom ook!

De prachtige tuin van de Overkant in Ouddorp vormt het idyllische decor voor ‘Lekker nazomeren’. Het evenement begint om 15.00 uur en duurt tot 19.00 uur. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar voor slechts € 7,50 per stuk, zowel vooraf als aan de deur. Kom genieten van heerlijk eten, sfeervolle muziek en gezelligheid, terwijl je bijdraagt aan een waardevol doel.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen