Bewonder het Haringvliet via livestream

Foto: Haringvliet Live

Prachtige natuur in hoge kwaliteit en dat gewoon thuis op je scherm. Het kan sinds kort door een livestream van het Haringvliet.

Een groep enthousiastelingen uit Den Bommel geniet enorm van het gebied waar ze wonen. Het liefst zouden ze hele dagen buiten zijn en blijven kijken naar al het moois. Maar ja, er is ook werk aan de winkel. En dus zijn ze met een mooie oplossing gekomen: een livestream.

Haringvliet Live brengt de natuur naar je toe, waar je ook bent ter wereld. Kun je je huis niet uit en mis je de mooie natuur? Ben je op vakantie en wil je zien of er al nieuwe dieren zijn geboren? Je hoeft geen moment meer te missen via de 24/7 videofeed op YouTube.

De stream is gratis te bekijken, maar als je een YouTubekanaal hebt, is het mogelijk om te abonneren. Als genoeg mensen dat doen, kan de groep er een klein zakcentje mee verdienen. Dat zou het uiteindelijk mogelijk maken om meer camera’s te plaatsen op het eiland. Zo hoeft niemand meer de prachtige omgeving van Goeree-Overflakkee te missen. Check de video onderaan dit bericht om meteen op het kanaal terecht te komen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen