Regenboogdiner in Oude-Tonge voor iedereen

Foto: Van Land Naar Pan

Op zaterdag 22 juli staat er een lekker én kleurrijk evenement op het programma. Van Land Naar Pan en de stichting Gay op Flakkee slaan dan hun handen ineen.

Door Sam Fish

De stichting Gay op Flakkee werd benaderd door Denise van Iersel van Van Land Naar Pan. “Ze wilde graag een regenboogdiner organiseren. Daar zeggen wij natuurlijk geen nee tegen,” laat de stichting weten. Van 14.00 tot 18.00 uur komen de lekkerste en kleurrijkste gerechten voorbij. Voor elk gerecht worden producten gebruikt die van het eiland afkomstig zijn. Elke gang heeft een eigen kleur van de regenboog en tussen de gerechten door is er tijd voor een pubquiz. Een leuk, lekker, gezellig en kleurrijk etentje van, voor en door Goeree-Overflakkee.

Mee eten kost € 52,50 per persoon. Er is dan keuze uit vis, vlees en vega(n). En er wordt rekening gehouden met vooraf aangegeven dieetwensen en eventuele allergieën. Vooraf aanmelden is verplicht en kan door een e-mail te sturen naar [email protected]. Het etentje vindt plaats aan de Blauwepannenweg 3 in Oude-Tonge.

Winactie

Wil je wel mee eten, maar doe je dat liever gratis? Dan is dit jouw moment om te shinen! De stichting Gay op Flakkee mag namelijk twee gratis plekken weggeven voor dit etentje. Het is de bedoeling om een zo kleurrijk mogelijk gerecht te delen in de reacties van hun Facebookpost onderaan dit bericht. De winnaar mag samen met een vriend of vriendin gratis mee eten op 22 juli.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen