Dit is de Bestseller Top 60 van week 26 in 2023

Foto: Afbeelding van Pexels via Pixabay

Elke week publiceert de stichting CPNB een lijst van de 60 populairste boeken van dat moment. Dit is de lijst van week 26 in 2023.

De top 10 van de Bestseller 60 is deze week flink gehusseld. Zo hebben de nummers 1 en 2 van vorige week gewisseld van plek. Daarmee staat Charlotte Labee met haar boek ‘Jouw krachtige brein’ deze week bovenaan de lijst. Het boek ‘Na die nacht’ van Karin Slaughter is deze week één plekje gezakt naar nummer 2.

Maar naast de husseling is er ook één nieuwe binnenkomer deze week. Die is te vinden op plek 8, dat is het boek ‘Deugen voor de bühne’ van Sander van Dam. De top 10 wordt deze week afgesloten met twee mooie stijgers. Op plek 9 staat het boek ‘Dat beloof ik’ van Roxanne van Iperen. Dat boek stond vorige week nog op plaat 21. En op nummer 10 staat Marion Pauw met haar boek ‘Tijgerlelie’. Die vond je vorige week nog op de 26ste plaats van de Bestseller 60.

De top 10 van de volledige lijst zie je hieronder.

De Bestseller 60

De lijst bestaat zoals gezegd uit 60 boeken. Die gaan we niet allemaal publiceren, we houden het bij de top 10. Wil je de volledige lijst van de top 60 bekijken? Dat doe je hier! Daar vind je overigens ook een beschrijving van alle 60 boeken.

  1. (2) Charlotte Labee – Jouw krachtige brein
  2. (1) Karin Slaughter – Na die nacht
  3. (3) Lucinda Riley & Harry Whittaker – De Zeven Zussen. Atlas
  4. (4) Charlotte Labee – Overprikkeld brein
  5. (9) Charlotte Labee – Brain food smoothies
  6. (10) Isabel Allende – De wind kent mijn naam
  7. (6) Samuel Bjørk – De terugkeer van Mia
  8. (-) Sander van Dam – Deugen voor de bühne
  9. (21) Roxanne van Iperen – Dat beloof ik
  10. (26) Marion Pauw – Tijgerlelie

Over Stichting CPNB

Stichting CPNB staat voor de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek. Hun doel is om het leven van mensen verrijken door hen meer boeken te laten lezen. Met inspirerende initiatieven laat de CPNB zien dat het lezen van boeken ontspanning, ontsnapping, verdieping en verrijking biedt. Zo stimuleren ze zoveel mogelijk mensen tot een gang naar boekhandel en bibliotheek. Bekende initiatieven van Stichting CPNB zijn De Nationale Voorleesdagen, Boekenweek, Zomerlezen, Boekenweek voor Jongeren, Kinderboekenweek en Nederland Leest.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen