Dit is de Bestseller Top 60 van week 21 in 2023

Foto: Afbeelding van Pexels via Pixabay

Elke week publiceert de stichting CPNB een lijst van de 60 populairste boeken van dat moment. Dit is de lijst van week 21 in 2023.

Het laatste boek van de Zeven Zussen reeks blijft populair. Het boek staat ook deze week op de eerste plaats in de Bestseller 60. Daarbij staat het eerste deel van de reek ook in de lijst. Deze is te vinden op plaats 9.

Daarbij staat er op plaats 2 een mooie stijger. Het boek ‘Dat beloof ik’ van Roxanne van Iperen stond vorige week nog op plek 19, maar is deze week de top 10 binnengekomen. En wel op een prachtige plek. En tot slot is er nog een nieuwe binnenkomer. ‘Totaal 2’ van Marcel van Roosmalen is deze week te vinden op plaats 6 in de lijst.

De top 10 van de volledige lijst zie je hieronder.

De Bestseller 60

De lijst bestaat zoals gezegd uit 60 boeken. Die gaan we niet allemaal publiceren, we houden het bij de top 10. Wil je de volledige lijst van de top 60 bekijken? Dat doe je hier! Daar vind je overigens ook een beschrijving van alle 60 boeken.

  1. (1) Lucinda Riley & Harry Whittaker – De Zeven Zussen. Atlas
  2. (19) Roxanne van Iperen – Dat beloof ik
  3. (3) Hendrik Groen – Groeten uit Benidorm
  4. (2) Anjet Daanje – Het lied van ooievaar en dromedaris
  5. (6) Esther Verhoef – Alter ego
  6. (-) Marcel van Roosmalen – Totaal 2
  7. (5) Suzanne Vermeer – Strandfeest
  8. (4) Nicci French – Heeft iemand Charlotte Salter gezien?
  9. (9) Lucinda Riley – De Zeven Zussen
  10. (10) Jo Nesbø – Bloedmaan

Over Stichting CPNB

Stichting CPNB staat voor de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek. Hun doel is om het leven van mensen verrijken door hen meer boeken te laten lezen. Met inspirerende initiatieven laat de CPNB zien dat het lezen van boeken ontspanning, ontsnapping, verdieping en verrijking biedt. Zo stimuleren ze zoveel mogelijk mensen tot een gang naar boekhandel en bibliotheek. Bekende initiatieven van Stichting CPNB zijn De Nationale Voorleesdagen, Boekenweek, Zomerlezen, Boekenweek voor Jongeren, Kinderboekenweek en Nederland Leest.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen