Loop je ook mee met de Avondvierdaagse?

Foto: Afbeelding van Daniel Reche via Pixabay

De zomer is in aantocht, maar echt super warm is het nog niet. Daarom is dit het perfecte moment voor de Avondvierdaagse.

Stichting Hart van Goeree-Overflakkee slaat hiervoor de handen ineen met de Oranje Vereniging Middelharnis/Sommelsdijk, de dorpsraad van Sommelsdijk en de Koninklijke Wandel Bond Nederland. Van dinsdag 30 mei tot en met vrijdag 2 juni kan er weer gewandeld worden. Net als voorgaande jaren zijn er drie routes uitgezet, namelijk 3, 5 en 10 kilometer.

Aanmelden

De start is elke avond rond 18.45 uur op het Diekhuusplein. Daar kun je je nog inschrijven vanaf 18.15 uur. Vooraf aanmelden kan ook via de website van de organisatie. Verenigingen, scholen of andere groepen kunnen zich daar ook via een speciaal formulier aanmelden als groep.

Kun je maar drie van de vier avonden meelopen? Geen nood, je krijgt nog steeds de officiële medaille van de KWBN. Op de laatste avond wordt iedereen extra feestelijk onthaald op het Diekhuusplein. Daar staat Sempre Crescendo met een muzikaal welkom. Ook zijn er diverse andere activiteiten.

Ook in Stellendam

Maar niet alleen Middelharnis heeft een Avondvierdaagse dit jaar. Ook in Stellendam wordt een mooie wandeling georganiseerd. Je zou ze zelfs allebei kunnen wandelen. Die in Stellendam is namelijk op 6, 7, 8 en 9 juni. Kijk hier voor meer informatie.

Cookieinstellingen