Dit is de Bestseller Top 60 van week 13 in 2023

Foto: Afbeelding van Pexels via Pixabay

Elke week publiceert de stichting CPNB een lijst van de 60 populairste boeken van dat moment. Dit is de lijst van week 13 in 2023.

Zangeres Karsu heeft met haar boek ‘Karsu’s Kitchen’ de eerste plaats terug veroverd. Haar boek zakte vorige week naar de tweede plek, maar pronkt nu weer bovenaan de lijst. Daarnaast zijn er ook twee nieuwe binnenkomers te vinden in de top 10. De eerste daar van is ‘Levenslang’ van Harlan Coben. Deze staat op plek 4 in de Bestseller 60. En op plaats 7 staat ‘Wat is de ruimte waard’ van Marjolijn van Heemstra.

En verder zijn er nog twee mooie stijgers. Zo vind je op plek 8 het boek ‘Vertroosting’ van Dirk de Wachter. Dat boek stond vorige week nog op plek 19 in de lijst. En de hekkensluiter van de top 10 van deze week is ‘Mentale Kracht’ van Dai Carter. Dit boek stond vorige week nog op de 18de plaats.

De top 10 van de volledige lijst zie je hieronder.

De Bestseller 60

De lijst bestaat zoals gezegd uit 60 boeken. Die gaan we niet allemaal publiceren, we houden het bij de top 10. Wil je de volledige lijst van de top 60 bekijken? Dat doe je hier! Daar vind je overigens ook een beschrijving van alle 60 boeken.

  1. (2) Karsu – Karsu’s Kitchen
  2. (5) Hanneke de Zoete – De Zoete Zusjes moppenboek 2
  3. (3) Sander de Hosson & Els Quaegebeur – Leven toevoegen aan de dagen
  4. (-) Harlan Coben – Levenslang
  5. (10) Thomas Erikson – Omringd door idioten
  6. (1) Raoul de Jong – Boto Banja
  7. (-) Marjolijn van Heemstra – Wat is de ruimte waard
  8. (19) Dirk de Wachter – Vertroosting
  9. (8) Delia Owens – Daar waar de rivierkreeften zingen
  10. (18) Dai Carter – Mentale kracht

Over Stichting CPNB

Stichting CPNB staat voor de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek. Hun doel is om het leven van mensen verrijken door hen meer boeken te laten lezen. Met inspirerende initiatieven laat de CPNB zien dat het lezen van boeken ontspanning, ontsnapping, verdieping en verrijking biedt. Zo stimuleren ze zoveel mogelijk mensen tot een gang naar boekhandel en bibliotheek. Bekende initiatieven van Stichting CPNB zijn De Nationale Voorleesdagen, Boekenweek, Zomerlezen, Boekenweek voor Jongeren, Kinderboekenweek en Nederland Leest.

Cookieinstellingen